Ekrem Başer; "Bir oy deyip geçmiyoruz"

SİYASET 05.06.2018 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem Başer; "Bir oy deyip geçmiyoruz"

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Bir oy deyip geçmiyoruz. O bir oy, mazlumlara umut olan Türkiye’nin geleceğine atılan bir harçtır” dedi.      Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe teşkilatı, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile şehirde adım atmadık yer bırakmıyor. Mahalle-mahalle, sokak-sokak tüm evlere giren ve vatandaşlarla buluşan partililer, broşür dağıtıyor, ayrıca istek ve şikayetleri birinci ağızdan alıyor. Son olarak Değirmenönü, Yenimahalle, Servergazi ve Merkezefendi mahallesinde binlerce broşür dağıtan AK Partililer, gördükleri ilgiden de memnun.   Basın mensuplarına geziler ile ilgili değerlendirme yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Denizli’ye yapılan hizmetleri anlatmak boynumuzun borcudur. Teşkilatımız, sorumluluğunun bilinci içinde Denizli özelinde 24 Haziran seçimlerinde Türkiye ortalamasının üstüne çıkmak için gayret göstermektedir. Yeni Türkiye için saatler değil dakikalar bile önemlidir. Bir oy ne olacak demiyoruz. Bir oy mazlumlara umut olan Türkiye’nin geleceğine atılan bir harçtır. Herkese anlatıp destek istiyoruz. Sefer bizden Zafer Allah’tan” dedi.        

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Bir oy deyip geçmiyoruz. O bir oy, mazlumlara umut olan Türkiye’nin geleceğine atılan bir harçtır” dedi. 

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe teşkilatı, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile şehirde adım atmadık yer bırakmıyor. Mahalle-mahalle, sokak-sokak tüm evlere giren ve vatandaşlarla buluşan partililer, broşür dağıtıyor, ayrıca istek ve şikayetleri birinci ağızdan alıyor. Son olarak Değirmenönü, Yenimahalle, Servergazi ve Merkezefendi mahallesinde binlerce broşür dağıtan AK Partililer, gördükleri ilgiden de memnun.

 

Basın mensuplarına geziler ile ilgili değerlendirme yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Denizli’ye yapılan hizmetleri anlatmak boynumuzun borcudur. Teşkilatımız, sorumluluğunun bilinci içinde Denizli özelinde 24 Haziran seçimlerinde Türkiye ortalamasının üstüne çıkmak için gayret göstermektedir. Yeni Türkiye için saatler değil dakikalar bile önemlidir. Bir oy ne olacak demiyoruz. Bir oy mazlumlara umut olan Türkiye’nin geleceğine atılan bir harçtır. Herkese anlatıp destek istiyoruz. Sefer bizden Zafer Allah’tan” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.