Ekrem Başer'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

GÜNDEM 10.01.2020 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ekrem Başer'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hakkında açıklamalarda bulundu.   Başkan Başer açıklamalarında ; “İletişimin en güçlü kanallarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının en etkili aracıdır.   İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte toplumun anında bilgiye ulaşmasında önemli bir rol üstlenen basın, internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına erişmiştir. Dünyada ve Ülkemizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna tarafsız, özgür ve objektif bir şekilde aktarılması, güçlü demokrasiye uzanan merdivenin en önemli basamağı haline gelmiştir. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru, güvenilir ve Milli bir duruş sağlayarak haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda vatandaşla devlet arasında köprü görevi görmektedirler.   Bu düşüncelerle; Görevlerini yaparken ebediyete intikal eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, gündeme taşıdıkları konularla İlimizin gelişimine önemli katkılar sunan, değerli basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Başer açıklamalarında ; “İletişimin en güçlü kanallarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının en etkili aracıdır.

 

İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte toplumun anında bilgiye ulaşmasında önemli bir rol üstlenen basın, internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına erişmiştir. Dünyada ve Ülkemizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna tarafsız, özgür ve objektif bir şekilde aktarılması, güçlü demokrasiye uzanan merdivenin en önemli basamağı haline gelmiştir. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru, güvenilir ve Milli bir duruş sağlayarak haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda vatandaşla devlet arasında köprü görevi görmektedirler.

 

Bu düşüncelerle; Görevlerini yaparken ebediyete intikal eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, gündeme taşıdıkları konularla İlimizin gelişimine önemli katkılar sunan, değerli basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.