Ekrem Başer’den 29 Ekim Kutlama Mesajı

SİYASET 28.10.2018 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem Başer’den 29 Ekim Kutlama Mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı   Başkan Başer, mesajında; “29 Ekim 1923’te ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü coşkusunu, millet olarak hep birlikte paylaşıyoruz.  Cumhuriyetimizin 95 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımda ders almamız gereken bir dönemdir. 600 yıllık bir cihan devletinin enkazı üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma’ mücadelesini, ilk günkü heyecanla, azimle ve kararlılıkla sürdürüyoruz.   Türkiye Cumhuriyeti Devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize yönelik saldırıların gerisinde, Cumhuriyetimizin işte bu seviyeye ulaşmış olmasından duyulan rahatsızlık vardır. 1919’da çok zor şartlarda başlattığımız Kurtuluş Savaşımızı, 1923’te nasıl yeni devletimizin kuruluşunu ilan ederek taçlandırdıysak, 15 Temmuz sürecinde ve bugün karşılaştığımız sıkıntıları da, inşallah, 2023 hedeflerimize ulaşarak geride bırakacağız.   Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyete sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere Vatanımızın Bağımsızlığı ve Bütünlüğü Uğruna Canlarını Veren Tüm Şehitlerimizi  Saygıyla, Rahmetle ve Minnetle Yad Ediyoruz. İfadelerine yer verdi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı

 

Başkan Başer, mesajında; “29 Ekim 1923’te ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü coşkusunu, millet olarak hep birlikte paylaşıyoruz.  Cumhuriyetimizin 95 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımda ders almamız gereken bir dönemdir. 600 yıllık bir cihan devletinin enkazı üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma’ mücadelesini, ilk günkü heyecanla, azimle ve kararlılıkla sürdürüyoruz.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize yönelik saldırıların gerisinde, Cumhuriyetimizin işte bu seviyeye ulaşmış olmasından duyulan rahatsızlık vardır. 1919’da çok zor şartlarda başlattığımız Kurtuluş Savaşımızı, 1923’te nasıl yeni devletimizin kuruluşunu ilan ederek taçlandırdıysak, 15 Temmuz sürecinde ve bugün karşılaştığımız sıkıntıları da, inşallah, 2023 hedeflerimize ulaşarak geride bırakacağız.

 

Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyete sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere Vatanımızın Bağımsızlığı ve Bütünlüğü Uğruna Canlarını Veren Tüm Şehitlerimizi  Saygıyla, Rahmetle ve Minnetle Yad Ediyoruz. İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.