Ekrem Başer’den Basın Çalışanlarına Mesaj

SİYASET 24.07.2020 - 11:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ekrem Başer’den Basın Çalışanlarına Mesaj

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.   Başer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayarak, "Türk Basınında sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümü olan bugünde, tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum dedi. Başer mesajının devamında; Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir"   Basında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümünde, İlimizde faaliyet gösteren televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri, haber ajansları, yerel ve yaygın gazete temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

 

Başer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayarak, "Türk Basınında sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümü olan bugünde, tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum dedi. Başer mesajının devamında; Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir"

 

Basında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümünde, İlimizde faaliyet gösteren televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri, haber ajansları, yerel ve yaygın gazete temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.