Ekrem Başer’den Nihat Zeybekci’ye tebrik mesajı

SİYASET 26.10.2018 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem Başer’den Nihat Zeybekci’ye tebrik mesajı

Ak parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Türkiye Cumhuriyeti Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye yeni görevinden dolayı tebrik ve başarılar diledi.   Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  tarafından Ekonomi Politikaları Kurul Başkan Vekilliği görevine getirilen Denizlimizin Gururu Bakanımız Nihat Zeybekci’ye  yeni görevinde Başarılar Diliyorum. Dün olduğu gibi bugünde Ankarada Denizlimizi en güzel şekilde temsil edeceğinden hiçbir şekilde kuşkumuz yoktur. Nihat Zebekci Bakanımızın da her zaman ifade ettiği gibi  “Oturduğumuz Koltuktan Güç Alan Değil, Oturduğumuz Koltuğa Güç Veren, Değer Katanlardan Olacağız”. Allah Sayın Bakanımızın Yar ve Yardımcısı olsun İfadelerine yer verdi.

Ak parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Türkiye Cumhuriyeti Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye yeni görevinden dolayı tebrik ve başarılar diledi.

 

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız  tarafından Ekonomi Politikaları Kurul Başkan Vekilliği görevine getirilen Denizlimizin Gururu Bakanımız Nihat Zeybekci’ye  yeni görevinde Başarılar Diliyorum. Dün olduğu gibi bugünde Ankarada Denizlimizi en güzel şekilde temsil edeceğinden hiçbir şekilde kuşkumuz yoktur. Nihat Zebekci Bakanımızın da her zaman ifade ettiği gibi  “Oturduğumuz Koltuktan Güç Alan Değil, Oturduğumuz Koltuğa Güç Veren, Değer Katanlardan Olacağız”. Allah Sayın Bakanımızın Yar ve Yardımcısı olsun İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.