Ekrem Başer’den Önemli Açıklama!

SİYASET 28.12.2018 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem Başer’den Önemli Açıklama!

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 31 Mart 2019 Mahalli ve İdareler seçimlerine yönelik önemli hatırlatmada bulundu.   İlçe Başkanı Başer; “31 Mart 2019 Mahalli ve İdareler  seçimi Denizlimiz ve Merkezefendimiz için önemli bir seçimdir bu seçimlerde oy kullanmak tüm vatandaşlarımızın en doğal hakkıdır. Bu sebepten dolayı o kullanmak için sandığa gidemeyen yatağa bağlı hemşerilerimiz için seyyar sandık uygulaması kapsamında oy kullana bilmek için 4 Ocak 2019 Cuma günü ile 17 Ocak Perşembe günü arasında hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile ilçe seçim kurulu başkanlığına veya ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlıklara başvuruları yapılacaktır.   Ekrem Başer muhtarlık askı listeleri başlangıç ve bitiş tarihlerinede değindi; 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacağınız adreslerin kontrolü için muhtarlık bölgesi askı listeleri 4 Ocak 2019 Cuma günü askıya çıkartılacak. 17 Ocak Perşembe günü askıdan indirilecektir. Bu süre zarfında adreslerinizi kontrol edip güncellemeniz gerekmektedir.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 31 Mart 2019 Mahalli ve İdareler seçimlerine yönelik önemli hatırlatmada bulundu.

 

İlçe Başkanı Başer; “31 Mart 2019 Mahalli ve İdareler  seçimi Denizlimiz ve Merkezefendimiz için önemli bir seçimdir bu seçimlerde oy kullanmak tüm vatandaşlarımızın en doğal hakkıdır. Bu sebepten dolayı o kullanmak için sandığa gidemeyen yatağa bağlı hemşerilerimiz için seyyar sandık uygulaması kapsamında oy kullana bilmek için 4 Ocak 2019 Cuma günü ile 17 Ocak Perşembe günü arasında hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile ilçe seçim kurulu başkanlığına veya ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlıklara başvuruları yapılacaktır.

 

Ekrem Başer muhtarlık askı listeleri başlangıç ve bitiş tarihlerinede değindi; 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacağınız adreslerin kontrolü için muhtarlık bölgesi askı listeleri 4 Ocak 2019 Cuma günü askıya çıkartılacak. 17 Ocak Perşembe günü askıdan indirilecektir. Bu süre zarfında adreslerinizi kontrol edip güncellemeniz gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.