Ekrem Başer’den Ramazan Bayramı Mesajı

SİYASET 23.05.2020 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ekrem Başer’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Başer mesajında; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Ramazan bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır” dedi.   Ekrem Başer, mesajına şu şekilde devam etti: “Bayramlar, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, insanları güzel duygu ve düşünceler ile birbirine iyi niyetle yakınlaştıran, sosyal hayatın getirdiği, stres, kaygı, sıkıntılardan uzaklaştıran, umudumuzu ve sevincimizi artıran, dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren, küslüklerin ortadan kalktığı, dostlukların tazelendiği müstesna günlerdir.   Covid-19 salgını sebebiyle bu bayramda ziyaretlerimizi gerçekleştiremeyeceğiz fakat bu durum karşılıklı gönül köprüleri kurmamıza asla engel değil. Bayram sevincini en güzel yaşayanlar şüphesiz gönül kazanan, yardımlaşan, mutluluklara vesile olan ve kardeşçe gönül köprüleri inşa edenlerdir.   Bu duygu ve düşüncelerle başta Merkezefendili hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar, bayramın bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Başer mesajında; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Ramazan bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır” dedi.

 

Ekrem Başer, mesajına şu şekilde devam etti: “Bayramlar, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, insanları güzel duygu ve düşünceler ile birbirine iyi niyetle yakınlaştıran, sosyal hayatın getirdiği, stres, kaygı, sıkıntılardan uzaklaştıran, umudumuzu ve sevincimizi artıran, dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren, küslüklerin ortadan kalktığı, dostlukların tazelendiği müstesna günlerdir.

 

Covid-19 salgını sebebiyle bu bayramda ziyaretlerimizi gerçekleştiremeyeceğiz fakat bu durum karşılıklı gönül köprüleri kurmamıza asla engel değil. Bayram sevincini en güzel yaşayanlar şüphesiz gönül kazanan, yardımlaşan, mutluluklara vesile olan ve kardeşçe gönül köprüleri inşa edenlerdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Merkezefendili hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar, bayramın bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.