Ekrem Başer’in Kadir Gecesi Mesajı

GÜNDEM 01.06.2019 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem Başer’in Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Kadir gecesi sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.   AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer mesajında ; " Bünyesinde pek çok hayır ve bereketi barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Kadir Gecesi insanlık alemi için kurtuluş, rahmet ve bağışlanma vesilesi ile mübarek gecelerin en anlamlısıdır.   Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma gibi manevi güzelliklerin daha fazla yaşandığı bu gecenin sevgi ve hoşgörü ortamı getirmesini diliyorum. Tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutlar, memleketimize ve tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum." dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Kadir gecesi sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer mesajında ; " Bünyesinde pek çok hayır ve bereketi barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Kadir Gecesi insanlık alemi için kurtuluş, rahmet ve bağışlanma vesilesi ile mübarek gecelerin en anlamlısıdır.

 

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma gibi manevi güzelliklerin daha fazla yaşandığı bu gecenin sevgi ve hoşgörü ortamı getirmesini diliyorum. Tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutlar, memleketimize ve tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.