Ekrem İmamoğlu Denizli'den geçti!

GÜNDEM 26.07.2019 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ekrem İmamoğlu Denizli'den geçti!

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tatil için Muğla’ya giderken yolu Denizli’ den geçen İmamoğlu dinlenme tesisinde mola verdi.   Edinilen bilgiye göre, çiçeği burnunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, izne ayrılarak tatile çıktı. Muğla’ya giderken Denizli’den geçen İmamoğlu Kale’de bir dinlenme tesisinde mola verdi. İmamoğlu’nu gören ve dinlenme tesisinde olduğunu öğrenen vatandaşlar tesise akın etti. Biberleri ile meşhur olan Kale’de İmamoğlu vatandaşlar ve biberler ile poz verdi.   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir haftalığına ailesiyle birlikte Bodrum'a tatile çıktı. İmamoğlu İBB Başkanı görevi vekaletini Hüseyin Aksu'ya verdi.İzine ayrılan İmamoğlu, tatil sürecinde CHP'nin Afyonkarahisar'da düzenleyeceği "Yerel Yönetimler Çalıştayı"na da katılacak.  

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tatil için Muğla’ya giderken yolu Denizli’ den geçen İmamoğlu dinlenme tesisinde mola verdi.

 

Edinilen bilgiye göre, çiçeği burnunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, izne ayrılarak tatile çıktı. Muğla’ya giderken Denizli’den geçen İmamoğlu Kale’de bir dinlenme tesisinde mola verdi. İmamoğlu’nu gören ve dinlenme tesisinde olduğunu öğrenen vatandaşlar tesise akın etti. Biberleri ile meşhur olan Kale’de İmamoğlu vatandaşlar ve biberler ile poz verdi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir haftalığına ailesiyle birlikte Bodrum'a tatile çıktı. İmamoğlu İBB Başkanı görevi vekaletini Hüseyin Aksu'ya verdi.İzine ayrılan İmamoğlu, tatil sürecinde CHP'nin Afyonkarahisar'da düzenleyeceği "Yerel Yönetimler Çalıştayı"na da katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.