El arabasını römorka çevirdi

DENİZLİ 15.12.2017 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

El arabasını römorka çevirdi

Denizli Çameli İlçesi’nde hurdacılık yapan Adem Göymen isimli vatandaş pazardan alışveriş yaptığı sebze ve meyvelerini taşımak için el arabasından yaptığı römorku motosikletine ilave etti. Pazarda onu görenler hem şaşırdı hem tebessüm etti.   Pratik zekaya ve sorun çözmekteki yeteneğimiz saymakla bitmez… “İhtiyaçtan icat doğar” sözünün en açık örneği olan Türk insanı, el yordamı ve zekasıyla birbirinden ilginç icatlara imza atıyor.     Bunlardan biriside Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesi’nde ikamet eden Adem Göymen (55) isimli vatandaş, el arabası ile yaptığı römorku motosikletine takarak yükünü taşıyor.  20 Y 1321 plakalı motosikletine kendisinin yaptığı el arabasından çevirme römorkla, hurdacılık yaparak geçimini sağlıyor.     4 çocuk babası Adem Göymen her gün Çameli’de sokak sokak gezerek hurda topluyor. Topladığı hurdaları el arabasından yaptığı römorka koyarak taşıyor. Göymen Pazar alışverişi için geldiği Çameli pazarında, el arabasından yapılan römorku gören vatandaşlar hem şaşırdı hem tebessüm etti.  

Denizli Çameli İlçesi’nde hurdacılık yapan Adem Göymen isimli vatandaş pazardan alışveriş yaptığı sebze ve meyvelerini taşımak için el arabasından yaptığı römorku motosikletine ilave etti. Pazarda onu görenler hem şaşırdı hem tebessüm etti.

 

Pratik zekaya ve sorun çözmekteki yeteneğimiz saymakla bitmez… “İhtiyaçtan icat doğar” sözünün en açık örneği olan Türk insanı, el yordamı ve zekasıyla birbirinden ilginç icatlara imza atıyor.

 

 

Bunlardan biriside Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesi’nde ikamet eden Adem Göymen (55) isimli vatandaş, el arabası ile yaptığı römorku motosikletine takarak yükünü taşıyor.  20 Y 1321 plakalı motosikletine kendisinin yaptığı el arabasından çevirme römorkla, hurdacılık yaparak geçimini sağlıyor.

 

 

4 çocuk babası Adem Göymen her gün Çameli’de sokak sokak gezerek hurda topluyor. Topladığı hurdaları el arabasından yaptığı römorka koyarak taşıyor. Göymen Pazar alışverişi için geldiği Çameli pazarında, el arabasından yapılan römorku gören vatandaşlar hem şaşırdı hem tebessüm etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.