El emeği göz nuru ürünler Bayramyeri'ni süsledi

SANAT 07.11.2016 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

El emeği göz nuru ürünler Bayramyeri'ni süsledi

denizli haber / denizli 20 haber / El emeği göz nuru ürünler Bayramyeri'ni süsledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde hizmet veren El Emeği Pazarına üye olan kadınlar; Bayramyeri Meydanında açtıkları stantlarda el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yaparak, aile bütçelerine katkı sağlıyor.     Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından, aile bütçelerine katkı sağlamak ve boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen kadınlara yönelik açılan El Emeği Pazarı, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. Üye sayısı her geçen gün artan El Emeği Pazarında kadınlar; el işi örgüleri, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel ve çeşitli çeyizlik ürünlerinin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Denizli’nin çeşitli noktalarında açılan ve halkın büyük takdirini kazanan El Emeği Pazarı, bu kez Bayramyeri Meydanında açıldı. Meydanda kadınların hazırladığı el emeği göz nuru ürünlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren, El Emeği Pazarının kurulduğu günden bu yana amacına çok iyi hizmet ettiğini belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile açmış oldukları pazarlarda tamamen kadınların ürettiği ürünlerin sergilendiğini söyledi.   Terapi niteliği taşıyor   Kadınların El Emeği Pazarında yaptıkları satışlarla aile bütçelerine katkı sağladığını dile getiren Zeren şunları söyledi: “Burada birlik ve beraberlik içerisinde birçok aktivite yapıyoruz. Bu da kadınlarımıza bir nevi terapi oluyor. El Emeği Pazarımıza ve kadınlarımıza desteğini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyoruz. İsteyen tüm kadınlarımızı El Emeği Pazarımıza katılmaya davet ediyorum.”  
denizli haber / denizli 20 haber / El emeği göz nuru ürünler Bayramyeri'ni süsledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde hizmet veren El Emeği Pazarına üye olan kadınlar; Bayramyeri Meydanında açtıkları stantlarda el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yaparak, aile bütçelerine katkı sağlıyor.  

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından, aile bütçelerine katkı sağlamak ve boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen kadınlara yönelik açılan El Emeği Pazarı, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. Üye sayısı her geçen gün artan El Emeği Pazarında kadınlar; el işi örgüleri, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel ve çeşitli çeyizlik ürünlerinin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Denizli’nin çeşitli noktalarında açılan ve halkın büyük takdirini kazanan El Emeği Pazarı, bu kez Bayramyeri Meydanında açıldı. Meydanda kadınların hazırladığı el emeği göz nuru ürünlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren, El Emeği Pazarının kurulduğu günden bu yana amacına çok iyi hizmet ettiğini belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile açmış oldukları pazarlarda tamamen kadınların ürettiği ürünlerin sergilendiğini söyledi.

 

Terapi niteliği taşıyor

 

Kadınların El Emeği Pazarında yaptıkları satışlarla aile bütçelerine katkı sağladığını dile getiren Zeren şunları söyledi: “Burada birlik ve beraberlik içerisinde birçok aktivite yapıyoruz. Bu da kadınlarımıza bir nevi terapi oluyor. El Emeği Pazarımıza ve kadınlarımıza desteğini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyoruz. İsteyen tüm kadınlarımızı El Emeği Pazarımıza katılmaya davet ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.