Elektrik ve doğalgaza yine zam

GÜNDEM 01.10.2018 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Elektrik ve doğalgaza yine zam

Türkiye geneli bugünden itibaren geçerli olmak şartıyla elektrik ve doğalgaza zam geldi. Elektrikte konuta yüzde 8, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 18’lik zam yapılırken, doğalgaza ise konutta yüzde 9, sanayi de ise yüzde 18,5’lik zam geldi. Türkiye böylece haftaya yeni zamla girdi.   2 AYDA DOĞALGAZA KONUTLARDA 18, SANAYİDE YÜZDE 37 ZAM GELDİ   Doğalgaza daha geçtiğimiz ayda konutlarda yüzde 9, sanayi ve ticarethanelerde ise yüzde 18.5 zam gelmişti. Böylelikle doğalgaza Eylül ve Ekim ayları içerisinde toplamda konutlarda yüzde 18, sanayi de ise yüzde 37 oranında zam yapılmış oldu.  

Türkiye geneli bugünden itibaren geçerli olmak şartıyla elektrik ve doğalgaza zam geldi. Elektrikte konuta yüzde 8, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 18’lik zam yapılırken, doğalgaza ise konutta yüzde 9, sanayi de ise yüzde 18,5’lik zam geldi. Türkiye böylece haftaya yeni zamla girdi.

 

2 AYDA DOĞALGAZA KONUTLARDA 18, SANAYİDE YÜZDE 37 ZAM GELDİ

 

Doğalgaza daha geçtiğimiz ayda konutlarda yüzde 9, sanayi ve ticarethanelerde ise yüzde 18.5 zam gelmişti. Böylelikle doğalgaza Eylül ve Ekim ayları içerisinde toplamda konutlarda yüzde 18, sanayi de ise yüzde 37 oranında zam yapılmış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.