Elektrikli bisikletiyle uçurama uçarak yaralandı

ASAYİŞ 01.07.2018 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Elektrikli bisikletiyle uçurama uçarak yaralandı

Denizli’nin Çameli ilçesinde elektrikli 1 kişi bisikletiyle 4 metre yükseklikten sulama kanalına uçarak yaralandı. Denizli’nin Çameli ilçesinde kullandığı elektrikli bisikleti ile 4 metre yükseklikteki sulama kanalına düşen 65 yaşında bir şahıs yaralandı. Yaralı şahsı düştüğü kanaldan itfaiye ekipleri kurtardı.  Edinilen bilgilere göre, olay, Çameli ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Zekeriya Akman (65) isimli şahıs kullandığı elektrikli bisikletin kontrolünü henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kaybederek yaklaşık 4 metre yükseklikteki sulama kanalına düştü. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler su akıntısının çok az olduğu kanala inerek yaralı haldeki Akman’ı çıkardı. Ardından sağlık ekipleri Akman’ı ambulans ile Çameli Devlet Hastanesine kaldırdı. Akman’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Denizli’nin Çameli ilçesinde elektrikli 1 kişi bisikletiyle 4 metre yükseklikten sulama kanalına uçarak yaralandı.

Denizli’nin Çameli ilçesinde kullandığı elektrikli bisikleti ile 4 metre yükseklikteki sulama kanalına düşen 65 yaşında bir şahıs yaralandı. Yaralı şahsı düştüğü kanaldan itfaiye ekipleri kurtardı.  Edinilen bilgilere göre, olay, Çameli ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Zekeriya Akman (65) isimli şahıs kullandığı elektrikli bisikletin kontrolünü henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kaybederek yaklaşık 4 metre yükseklikteki sulama kanalına düştü. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler su akıntısının çok az olduğu kanala inerek yaralı haldeki Akman’ı çıkardı. Ardından sağlık ekipleri Akman’ı ambulans ile Çameli Devlet Hastanesine kaldırdı. Akman’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.