Elektriksiz kalan mahalleli hem karanlıkta kaldı hem de üşüdü

DENİZLİ 23.03.2020 - 13:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Elektriksiz kalan mahalleli hem karanlıkta kaldı hem de üşüdü

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde yıllardır sorun yaşandığı iddia edilen o mahallede elektrik arızası olunca hem karanlıkta kaldılar hem de üşüdüler.   Olay, dün gece Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi’nde yaşandı. Mahallenin bir kısmında elektrik arızası nedeniyle elektrik verilemeyince mahalleli karanlıkta oturmak zorunda kaldı. Elektrikle çalışan kombi nedeniyle doğalgazdan faydalanamayan mahalleli soğuk hava nedeniyle üşüdüklerini iddia ettiler.   Yıllardır bu sorunla sık sık karşılaştıklarını iddia eden mahalle sakinlerinden Osman K., “Dün akşam saat 21.00 sıralarında arıza nedeniyle giden elektriklerin kesilmesi ile karanlıkta kaldık. Uzun süre gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım. Arızanın giderilmeye çalışıldığını, giderildikten sonra geleceğini söylediler. Mahallemizin bir kısmında sıkıntı yok, çünkü o bölgede elektrik hatları yer altına alındı. Bir kısmı ise hala eski düzen olduğu için sık sık bu sorunlarla karşılaşıyoruz. Bölgede bulunan trafonun yetersiz olduğunu dile getirmişlerdi.  Dün akşamda yine elektrik arızası nedeniyle saat 21.00’da giden elektrikler, 23.00’da geldi. Gece 02.00’da tekrar giden elektrikler sabah 04.30’da geldi.   Elektriklerin gitmesi nedeniyle, kombileri çalıştıramadık. Bu yüzden soğuk havada üşüdük. Bizler yetişkin insanlarız bir nebze olsun dayanabiliyoruz ancak küçük çocuklarımız var. Bu yüzden mahalleli olarak bu konuda muzdaripiz, yetkililerden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde yıllardır sorun yaşandığı iddia edilen o mahallede elektrik arızası olunca hem karanlıkta kaldılar hem de üşüdüler.

 

Olay, dün gece Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi’nde yaşandı. Mahallenin bir kısmında elektrik arızası nedeniyle elektrik verilemeyince mahalleli karanlıkta oturmak zorunda kaldı. Elektrikle çalışan kombi nedeniyle doğalgazdan faydalanamayan mahalleli soğuk hava nedeniyle üşüdüklerini iddia ettiler.

 

Yıllardır bu sorunla sık sık karşılaştıklarını iddia eden mahalle sakinlerinden Osman K., “Dün akşam saat 21.00 sıralarında arıza nedeniyle giden elektriklerin kesilmesi ile karanlıkta kaldık. Uzun süre gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım. Arızanın giderilmeye çalışıldığını, giderildikten sonra geleceğini söylediler. Mahallemizin bir kısmında sıkıntı yok, çünkü o bölgede elektrik hatları yer altına alındı. Bir kısmı ise hala eski düzen olduğu için sık sık bu sorunlarla karşılaşıyoruz. Bölgede bulunan trafonun yetersiz olduğunu dile getirmişlerdi.  Dün akşamda yine elektrik arızası nedeniyle saat 21.00’da giden elektrikler, 23.00’da geldi. Gece 02.00’da tekrar giden elektrikler sabah 04.30’da geldi.

 

Elektriklerin gitmesi nedeniyle, kombileri çalıştıramadık. Bu yüzden soğuk havada üşüdük. Bizler yetişkin insanlarız bir nebze olsun dayanabiliyoruz ancak küçük çocuklarımız var. Bu yüzden mahalleli olarak bu konuda muzdaripiz, yetkililerden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.