Emekli Memur-Sen Çalışmalarına Başladı

DENİZLİ 29.01.2018 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emekli Memur-Sen Çalışmalarına Başladı

Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği bünyesinde bulunan Emekli-Memur-Sen Salih Tekin başkanlığında oluşturuldu.    Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Osman Tavşan, sendika binasında Emekli Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Salih Tekin'e yetki belgesini verdi. Yönetim kurulu üyeleri, yetkilendirmenin ardından yönetim kurulu üyeleri kendi arasında ilk toplantısını yaptı. Memur-Sen Denizli Şubesi ve Toç-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan Salih Tekin’e ve yönetim kuruluna görevinde başarılar dileyerek, “Allahın izniyle Emekli-Memur-Sen’i faaliyete kazandırıyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyor, Denizlimize e ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Salih Tekin’e Yetki Belgesini veren Osman Tavşan, "Memur-Sen Denizli’nin farkı olarak her zaman kendini gösteriyor. Allah’ın izniyle adeta bir yıldız gibi parlayacağız. İlkelerin sendikası olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.   Emekli-Memur-Sen Denizli İl Başkanı Salih Tekin ise, "emekli kardeşlerimizi Emekli-Memur-Sen üyesi olmaya davet ediyoruz. Örgütlü olmak, her zaman avantajlıdır. Toplu sözleşme masalarında, her zaman ve her şart içinde emeklinin yanında olacağız. Artık Denizli’de emeklinin sesi, desteği ve birliği var” dedi. Emekli-Memur-Sen Denizli Başkanı Salih Tekin’in yönetiminde Tahsin Akan, Süleyman Kayrakçı, Halil Atmaca, Ali Rıza Hayta, Halil Yavuz ve Osman Aday’dan oluşuyor.

Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği bünyesinde bulunan Emekli-Memur-Sen Salih Tekin başkanlığında oluşturuldu.

 

 Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Osman Tavşan, sendika binasında Emekli Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Salih Tekin'e yetki belgesini verdi. Yönetim kurulu üyeleri, yetkilendirmenin ardından yönetim kurulu üyeleri kendi arasında ilk toplantısını yaptı. Memur-Sen Denizli Şubesi ve Toç-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan Salih Tekin’e ve yönetim kuruluna görevinde başarılar dileyerek, “Allahın izniyle Emekli-Memur-Sen’i faaliyete kazandırıyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyor, Denizlimize e ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Salih Tekin’e Yetki Belgesini veren Osman Tavşan, "Memur-Sen Denizli’nin farkı olarak her zaman kendini gösteriyor. Allah’ın izniyle adeta bir yıldız gibi parlayacağız. İlkelerin sendikası olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Emekli-Memur-Sen Denizli İl Başkanı Salih Tekin ise, "emekli kardeşlerimizi Emekli-Memur-Sen üyesi olmaya davet ediyoruz. Örgütlü olmak, her zaman avantajlıdır. Toplu sözleşme masalarında, her zaman ve her şart içinde emeklinin yanında olacağız. Artık Denizli’de emeklinin sesi, desteği ve birliği var” dedi. Emekli-Memur-Sen Denizli Başkanı Salih Tekin’in yönetiminde Tahsin Akan, Süleyman Kayrakçı, Halil Atmaca, Ali Rıza Hayta, Halil Yavuz ve Osman Aday’dan oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.