Emekli Polis Memuru Camide İntihar Etti

ASAYİŞ 15.06.2017 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emekli Polis Memuru Camide İntihar Etti

Denizli’nin Çivril ilçesi Sundurlu mahallesinde intihar dehşeti yaşandı. Emekli polis memuru Ü. Aydın beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi.

  Denizli’nin Çivril ilçesi Sundurlu mahallesinde intihar dehşeti yaşandı.  Emekli polis memuru Ü. Aydın beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi. Burdur’da yaşayan emekli polis Ü.Aydın tatil için geldiği memleketi Çivril’in Sundurlu mahallesinde Emekli olduktan sonra Burdur’da yaşamaya başlayan ama zaman zaman memleketi Sundurlu’ya gelen emekli polis Ü.Aydın, mahalle kahvesinde arkadaşları ile bir süre oturduktan sonra mahallenin camisine gitti. Bir süre caminin bahçesindeki bankta oturan Ü.Aydın sonra beylik tabancası ile başına bir el ateş ederek intihar etti.   Silah sesini duyarak camiye koşan vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı Aydın, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma devam ederken Aydın’nın psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı belirtildi.
Denizli’nin Çivril ilçesi Sundurlu mahallesinde intihar dehşeti yaşandı. Emekli polis memuru Ü. Aydın beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi.

 

Denizli’nin Çivril ilçesi Sundurlu mahallesinde intihar dehşeti yaşandı.  Emekli polis memuru Ü. Aydın beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi.

Burdur’da yaşayan emekli polis Ü.Aydın tatil için geldiği memleketi Çivril’in Sundurlu mahallesinde Emekli olduktan sonra Burdur’da yaşamaya başlayan ama zaman zaman memleketi Sundurlu’ya gelen emekli polis Ü.Aydın, mahalle kahvesinde arkadaşları ile bir süre oturduktan sonra mahallenin camisine gitti. Bir süre caminin bahçesindeki bankta oturan Ü.Aydın sonra beylik tabancası ile başına bir el ateş ederek intihar etti.

 

Silah sesini duyarak camiye koşan vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı Aydın, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma devam ederken Aydın’nın psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.