Emeklilerin 2020 Temmuz zammı ne kadar olacak?

EKONOMİ 18.05.2020 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Emeklilerin 2020 Temmuz zammı ne kadar olacak?

Emekli maaşı 2020 Temmuz zammı ne kadar olacak? Emekli maaşları her yıl Ocak ve Temmuz aylarında enflasyon oranlarına göre yeniden şekilleniyor. İlk 5 aylık enflasyon verilerine göre emekli maaşı için tablo daha da netleşecek. Ekonomistlerin enflasyon tahminine göre, SSK ve Bağkur emeklilerinin zammı yüzde 4.41 olacak. Peki, buna göre emekli maaşları ne kadar olacak? 2020 Temmuz zammı ne kadar? İşte SSK Bağkur emekli maaşı güncel liste...   Emekli maaşlarının zamlanmasına kısa bir süre kaldı. Bayram ikramiyeleri ve bu ay maaşlarını erken alan emekliler için Temmuz zam ayı olacak.   9 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisi, Temmuz'da bu yılın ilk 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranında zam alacak. Yani ilk 6 aylık enflasyon ne çıkarsa, maaşlara o oranda zam yapılacak. Bu nedenle enflasyon verileri merakla beklenirken, ipuçları da geliyor.   EN ÇOK 6 BİN 294 TL Merkez Bankası'nın ekonomistlerle yaptığı beklenti anketinde, enflasyon tahmini Mayıs için yüzde 0.76, Haziran için yüzde 0.45 çıktı. Bu tahmine göre, ilk 6 aylık enflasyon yani SSK ve Bağ- Kur emeklilerinin zam oranı yüzde 4.41 olacak.   Takvim'in haberine göre, SSK ve Bağ- Kur'luların gelirlerde 265,87 liraya varan artış yaşanacak. En yüksek aylık net 6 bin 28 lira 72 kuruştan 6 bin 294 lira 59 kuruşa çıkacak.     Kaynak: Ahaber

Emekli maaşı 2020 Temmuz zammı ne kadar olacak? Emekli maaşları her yıl Ocak ve Temmuz aylarında enflasyon oranlarına göre yeniden şekilleniyor. İlk 5 aylık enflasyon verilerine göre emekli maaşı için tablo daha da netleşecek. Ekonomistlerin enflasyon tahminine göre, SSK ve Bağkur emeklilerinin zammı yüzde 4.41 olacak. Peki, buna göre emekli maaşları ne kadar olacak? 2020 Temmuz zammı ne kadar? İşte SSK Bağkur emekli maaşı güncel liste...

 

Emekli maaşlarının zamlanmasına kısa bir süre kaldı. Bayram ikramiyeleri ve bu ay maaşlarını erken alan emekliler için Temmuz zam ayı olacak.

 

9 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisi, Temmuz'da bu yılın ilk 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranında zam alacak. Yani ilk 6 aylık enflasyon ne çıkarsa, maaşlara o oranda zam yapılacak. Bu nedenle enflasyon verileri merakla beklenirken, ipuçları da geliyor.

 

EN ÇOK 6 BİN 294 TL

Merkez Bankası'nın ekonomistlerle yaptığı beklenti anketinde, enflasyon tahmini Mayıs için yüzde 0.76, Haziran için yüzde 0.45 çıktı. Bu tahmine göre, ilk 6 aylık enflasyon yani SSK ve Bağ- Kur emeklilerinin zam oranı yüzde 4.41 olacak.

 

Takvim'in haberine göre, SSK ve Bağ- Kur'luların gelirlerde 265,87 liraya varan artış yaşanacak. En yüksek aylık net 6 bin 28 lira 72 kuruştan 6 bin 294 lira 59 kuruşa çıkacak.

 

 

Kaynak: Ahaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.