Emekliye Müjde

EKONOMİ 24.02.2017 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emekliye Müjde

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıkladı:Emekliye promosyon şartları kalkıyor.

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Emeklilere promosyon ödemesi için bankaların otomatik ödeme ve kredi kartı ya da kredili mevduat hesabı açtırma şartları kaldırıldı." sözlerinde bulunarak açıklamada bulundu. "KREDİ KARTI VE KREDİLİ MEVDUAT HESABI AÇMA ZORUNLULUĞU YOK" Bakan Mehmet Müezziinoğlu, emeklilere promosyon ödemelerinin şartlarının bugünden itibaren değiştiğini belirterek, "Artık hangi bankadan emekli maaşlarını almak istiyorlarsa, o bankalarla yalnız bir protokol yapacaklar, 'Ben 3 yıl süresince maaşımı senden çekeceğim.' (Bankalar) Yalnız maaşını o bankadan çekme protokolü evrağı dışında başka hiçbir evrak istemeyecekler. Böyle bir evrak isteyen bankayla da emekli maaşı protokolü yapmasınlar. Bugün biz gerekli talimatı bütün bankalara gönderdik. Emeklilerimizden promosyonla ilgili 'Ben maaşımı 3 yıl süresince bu bankadan çekmek istiyorum' protokolü dışında hiçbir şart sürmeyecekler, dün akşam yaptığımız görüşmelerden sonra. Dolayısıyla bürokrasi yok" ifadelerini kullandı.  
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıkladı:Emekliye promosyon şartları kalkıyor.

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Emeklilere promosyon ödemesi için bankaların otomatik ödeme ve kredi kartı ya da kredili mevduat hesabı açtırma şartları kaldırıldı." sözlerinde bulunarak açıklamada bulundu.

"KREDİ KARTI VE KREDİLİ MEVDUAT HESABI AÇMA ZORUNLULUĞU YOK"

Bakan Mehmet Müezziinoğlu, emeklilere promosyon ödemelerinin şartlarının bugünden itibaren değiştiğini belirterek, "Artık hangi bankadan emekli maaşlarını almak istiyorlarsa, o bankalarla yalnız bir protokol yapacaklar, 'Ben 3 yıl süresince maaşımı senden çekeceğim.' (Bankalar) Yalnız maaşını o bankadan çekme protokolü evrağı dışında başka hiçbir evrak istemeyecekler.

Böyle bir evrak isteyen bankayla da emekli maaşı protokolü yapmasınlar. Bugün biz gerekli talimatı bütün bankalara gönderdik. Emeklilerimizden promosyonla ilgili 'Ben maaşımı 3 yıl süresince bu bankadan çekmek istiyorum' protokolü dışında hiçbir şart sürmeyecekler, dün akşam yaptığımız görüşmelerden sonra. Dolayısıyla bürokrasi yok" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.