EMİR DEMİRİ KESTİ DE İNSANI…

DİĞER 10.12.2016 - 08:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

EMİR DEMİRİ KESTİ DE İNSANI…

denizli haber / denizli 20 haber / EMİR DEMİRİ KESTİ DE İNSANI…

Neden bilmiyorum kalem kâğıttan biraz uzakta bu aralar… Aklımda bin bir türlü konu geçerken kalemi elime aldığımda her şey bir den sıfırlanıyor kara cahil ya da okuma yazması olmayan biri gibi olmasa da cahilleştiğimi hissediyorum… O yüzden bu hafta dolardan, dış güçlerden ve diğer siyasi olaylardan uzak durup sadece yüreğimin götürdüğü ve beni ciddi manada rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum…   Ailemde asker kökenli biri yok bu huy nerden nasıl kimden geldi bilmiyorum ama emir vermek ile vermemek arasında bir diktatörlük seziyorum. Belki de yıllardır kendi hayatımın diktatörlüğünü yaptığım içindir… Neyse… Şimdilik bu duygu selinin yönünü değiştirip sizlerinde bildiğiniz “emir” ne demek onu tekrar etmek istiyorum. YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / EMİR DEMİRİ KESTİ DE İNSANI…

Neden bilmiyorum kalem kâğıttan biraz uzakta bu aralar… Aklımda bin bir türlü konu geçerken kalemi elime aldığımda her şey bir den sıfırlanıyor kara cahil ya da okuma yazması olmayan biri gibi olmasa da cahilleştiğimi hissediyorum… O yüzden bu hafta dolardan, dış güçlerden ve diğer siyasi olaylardan uzak durup sadece yüreğimin götürdüğü ve beni ciddi manada rahatsız eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum…

 

Ailemde asker kökenli biri yok bu huy nerden nasıl kimden geldi bilmiyorum ama emir vermek ile vermemek arasında bir diktatörlük seziyorum. Belki de yıllardır kendi hayatımın diktatörlüğünü yaptığım içindir… Neyse… Şimdilik bu duygu selinin yönünü değiştirip sizlerinde bildiğiniz “emir” ne demek onu tekrar etmek istiyorum.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.