Emlak Ve Çevre Vergisi’nde Son Gün 31 Mayıs

DENİZLİ 22.05.2018 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Emlak Ve Çevre Vergisi’nde Son Gün 31 Mayıs

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini duyurdu.   Pamukkale Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerini 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar yaparak, cezalı duruma düşmemeleri için bilgilendirme yaparak, vatandaşların mağdur olmaması içinde birçok ödeme kolaylığı getirdi.     Pamukkale Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksit ödemeleri için, vatandaşların hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında bulunan vezneler, Atatürk Caddesi ve Deliktaş ek binalarında ki vezneler ile Gölemezli ve Gözler Mahallelerindeki veznelerdenödemelerini yapabileceği bildirildi. Ayrıca, gezici veznenin de rutin çalışmalarına devam edeceği belirtilirken, ilçe halkının kolaylıkla ödemelerini yapabilmesi için Tapu Kadastro Müdürlüğü’ndeki yeni hizmet noktasında da ödemelerini yapabileceğibelirtildi.Bu ödeme yeri seçeneklerinin yanı sıra Pamukkale İlçe halkı, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından ve PTT ile Halkbank Şubelerinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceği bildirildi.     VEZNELER 26-27 MAYISAÇIK OLACAK   Pamukkale Belediyesi, emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitinin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs 2018 Perşembe günü öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için özel tedbirler aldı. Ödemelerini hafta içi yapamayan vatandaşlar için, 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günleri de 09.00-16.30 saatleri arasında, Pamukkale Belediyesi YSE kavşağındaki belediye ana binasında bulunan vezneler ile Atatürk Caddesi ve Deliktaş ek binalarında ki vezneleri hizmet vermeye devam edecek.   TAKSİT İMKÂNI   Pamukkale Belediyesi, ödemeler noktasında önemli bir kolaylığı daha ilçe halkına sunuyor. 31 Mayıs’a kadar birçok kredi kartına farklı taksit imkânıyla vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmesini hedefliyor. World, Paraf ve Bonus özelliği bulunan kredi kartlarına taksit imkânı sunuluyor.  

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini duyurdu.

 

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerini 31 Mayıs 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar yaparak, cezalı duruma düşmemeleri için bilgilendirme yaparak, vatandaşların mağdur olmaması içinde birçok ödeme kolaylığı getirdi.

 

 

Pamukkale Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksit ödemeleri için, vatandaşların hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE kavşağındaki belediye ana binasında bulunan vezneler, Atatürk Caddesi ve Deliktaş ek binalarında ki vezneler ile Gölemezli ve Gözler Mahallelerindeki veznelerdenödemelerini yapabileceği bildirildi. Ayrıca, gezici veznenin de rutin çalışmalarına devam edeceği belirtilirken, ilçe halkının kolaylıkla ödemelerini yapabilmesi için Tapu Kadastro Müdürlüğü’ndeki yeni hizmet noktasında da ödemelerini yapabileceğibelirtildi.Bu ödeme yeri seçeneklerinin yanı sıra Pamukkale İlçe halkı, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından ve PTT ile Halkbank Şubelerinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceği bildirildi.

 

 

VEZNELER 26-27 MAYISAÇIK OLACAK

 

Pamukkale Belediyesi, emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitinin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs 2018 Perşembe günü öncesinde vatandaşların mağdur olmamaları için özel tedbirler aldı. Ödemelerini hafta içi yapamayan vatandaşlar için, 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günleri de 09.00-16.30 saatleri arasında, Pamukkale Belediyesi YSE kavşağındaki belediye ana binasında bulunan vezneler ile Atatürk Caddesi ve Deliktaş ek binalarında ki vezneleri hizmet vermeye devam edecek.

 

TAKSİT İMKÂNI

 

Pamukkale Belediyesi, ödemeler noktasında önemli bir kolaylığı daha ilçe halkına sunuyor. 31 Mayıs’a kadar birçok kredi kartına farklı taksit imkânıyla vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmesini hedefliyor. World, Paraf ve Bonus özelliği bulunan kredi kartlarına taksit imkânı sunuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.