Emniyet 81 ili DEAŞ saldırılarına karşı uyardı

GÜNDEM 18.10.2016 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet 81 ili DEAŞ saldırılarına karşı uyardı

denizli haber / denizli 20 haber / Emniyet 81 ili DEAŞ saldırılarına karşı uyardı

Emniyet, 81 ile gönderdiği yazıda DEAŞ saldırısına karşı uyardı. Otellere, havalimanlarına, turistlere, HDP'li vekillere saldırı olabileceği belirtildi   İstihbarat birimleri, DEAŞ terör örgütünün güvenlik güçlerini yanı sıra, Özgür Suriye Ordusu üyelerine, PKK terör örgütü üyelerine, HDP üyelerine, binalarına, yabancı diplomatların kaldığı ve toplantı yaptığı otellere, pilot, milletvekili ile turist kafilelerine saldırı planladığını belirledi.   HDP'nin önde gelen isimlerine ve milletvekillerine yönelik suikast tarzı eylem girişiminde bulunulacağını tespit eden istihbirat birimleri bilgiyi, İçişleri Bakanlığı ile paylaştı. Tüm iller uyarılırken HDP'nin önde gelen isimlerinin koruma duvarrı güçlendirildi.   KONYA'DA HÜCRE OLUŞTURULDU İstihbarat birimleri, uluslararası terörist faaliyetlerini deşifre etmek için yaptığı çalışmalar çerçevesinde Suriye'nin Tabka Bölgesi'nde DEAŞ terör örgütünün kampında Kasım Güler adlı kişinin eylem organizasyonu yaptığını belirledi. Konya'da 3-4 kişilik bir hücre yapısının oluşturulmasının kararlaştırıldığını tespit eden istihbarat birimleri, bu hücrenin DEAŞ kamplarından illegal yollarla Türkiye'ye patlayıcı, TNT ve canlı bomba yeleği taşıyacağını saptadı.   DEAŞ'IN HEDEFLERİ TESPİT EDİLDİ Kampta, eldeki malzemeler için güvenilir depolar aranmasına, eylemcilerin barınmasına, eylem yapılacak hedefler hakkında bilgi toplanması yönünde kararların alındığını belirleyen istihbarat birimleri, örgütün güvenlik güçlerini yanı sıra, Özgür Suriye Ordusu üyelerine, PKK terör örgütü üyelerine, HDP üyelerine, binalarına, yabancı diplomatların kaldığı ve toplantı yaptığı otellere, pilot, milletvekili ile turist kafilelerine saldırı planladığını belirledi. DEAŞ'ın suikast tarzı eylem girişiminde bulunacağı öğrenilen HDP'nin önde gelen isimlerinin koruma duvarları güçlendirildi. Tüm birimler uyarıldı.   BAYANCUK GRUBU ÜYESİ ARANIYOR DEAŞ'ın İstanbul ve Ankara'da eylem yapacağı bilgisi de polisi alarma geçirdi. Abu Faruk Mutasem ve Kazım Al Khayrat adlı teröristlere bağlı grupların İstanbul ve Ankara'da turistlere, havalimanlarına, gece kulüplerine ve yabancı misyonlara yönelik eylem yapmayı palanladığı bilgisi iki kentle paylaşıldı. Kaynak: Haberturk  
denizli haber / denizli 20 haber / Emniyet 81 ili DEAŞ saldırılarına karşı uyardı

Emniyet, 81 ile gönderdiği yazıda DEAŞ saldırısına karşı uyardı. Otellere, havalimanlarına, turistlere, HDP'li vekillere saldırı olabileceği belirtildi

 

İstihbarat birimleri, DEAŞ terör örgütünün güvenlik güçlerini yanı sıra, Özgür Suriye Ordusu üyelerine, PKK terör örgütü üyelerine, HDP üyelerine, binalarına, yabancı diplomatların kaldığı ve toplantı yaptığı otellere, pilot, milletvekili ile turist kafilelerine saldırı planladığını belirledi.

 

HDP'nin önde gelen isimlerine ve milletvekillerine yönelik suikast tarzı eylem girişiminde bulunulacağını tespit eden istihbirat birimleri bilgiyi, İçişleri Bakanlığı ile paylaştı. Tüm iller uyarılırken HDP'nin önde gelen isimlerinin koruma duvarrı güçlendirildi.

 

KONYA'DA HÜCRE OLUŞTURULDU

İstihbarat birimleri, uluslararası terörist faaliyetlerini deşifre etmek için yaptığı çalışmalar çerçevesinde Suriye'nin Tabka Bölgesi'nde DEAŞ terör örgütünün kampında Kasım Güler adlı kişinin eylem organizasyonu yaptığını belirledi. Konya'da 3-4 kişilik bir hücre yapısının oluşturulmasının kararlaştırıldığını tespit eden istihbarat birimleri, bu hücrenin DEAŞ kamplarından illegal yollarla Türkiye'ye patlayıcı, TNT ve canlı bomba yeleği taşıyacağını saptadı.

 

DEAŞ'IN HEDEFLERİ TESPİT EDİLDİ

Kampta, eldeki malzemeler için güvenilir depolar aranmasına, eylemcilerin barınmasına, eylem yapılacak hedefler hakkında bilgi toplanması yönünde kararların alındığını belirleyen istihbarat birimleri, örgütün güvenlik güçlerini yanı sıra, Özgür Suriye Ordusu üyelerine, PKK terör örgütü üyelerine, HDP üyelerine, binalarına, yabancı diplomatların kaldığı ve toplantı yaptığı otellere, pilot, milletvekili ile turist kafilelerine saldırı planladığını belirledi. DEAŞ'ın suikast tarzı eylem girişiminde bulunacağı öğrenilen HDP'nin önde gelen isimlerinin koruma duvarları güçlendirildi. Tüm birimler uyarıldı.

 

BAYANCUK GRUBU ÜYESİ ARANIYOR

DEAŞ'ın İstanbul ve Ankara'da eylem yapacağı bilgisi de polisi alarma geçirdi. Abu Faruk Mutasem ve Kazım Al Khayrat adlı teröristlere bağlı grupların İstanbul ve Ankara'da turistlere, havalimanlarına, gece kulüplerine ve yabancı misyonlara yönelik eylem yapmayı palanladığı bilgisi iki kentle paylaşıldı.

Kaynak: Haberturk

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.