Emniyet Müdürlüğü'nden silah kaçakçılarına operasyon

ASAYİŞ 23.01.2017 - 09:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet Müdürlüğü'nden silah kaçakçılarına operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de “6136 SKM” kapsamında satışı uygun olmayan işyerlerine yönelik operasyon yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimizde ateşli silahlar ve bıçaklar ile ilgili olarak satış yapan işyerlerine yönelik suç ve suç unsurlarının tespiti amacıyla çalışma yapıldı.   Yürütülen çalışmalar esnasında ilimizde bulunan bir işyerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği ve işyerinde çok sayıda “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki 6136 Sayılı Kanun” maddesine uygun olmayan suç unsuru av tüfeği, bıçak ve muşta bulunduğu tespit edildi. İşyerinde yapılan aramada ruhsatsız ve faturasız olduğu tespit edilen 8 adet av tüfeği, 53 adet bıçak ve 4 adet muşta bulunarak el konuldu.     Konu ile ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında 6136 SKM kapsamında adli ve idari işlem yapıldı.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli'de “6136 SKM” kapsamında satışı uygun olmayan işyerlerine yönelik operasyon yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimizde ateşli silahlar ve bıçaklar ile ilgili olarak satış yapan işyerlerine yönelik suç ve suç unsurlarının tespiti amacıyla çalışma yapıldı.

 

Yürütülen çalışmalar esnasında ilimizde bulunan bir işyerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği ve işyerinde çok sayıda “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki 6136 Sayılı Kanun” maddesine uygun olmayan suç unsuru av tüfeği, bıçak ve muşta bulunduğu tespit edildi. İşyerinde yapılan aramada ruhsatsız ve faturasız olduğu tespit edilen 8 adet av tüfeği, 53 adet bıçak ve 4 adet muşta bulunarak el konuldu.

 

 

Konu ile ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında 6136 SKM kapsamında adli ve idari işlem yapıldı.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.