Emniyet Müdürlüğü Tedbir Aldı

ASAYİŞ 11.06.2016 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Emniyet Müdürlüğü Tedbir Aldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından, olası terör olaylarına karşı güvenlik tedbirleri alındı.

Son aylarda terör örgütünün bombalı araçlarla Emniyet Müdürlüğü binalarına saldırması, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nü de harekete geçirdi. Olası bir terör saldırısı ihtimaline karşın Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne giden araç yolları, beton bloklarla kapatıldı ve güvenlik önlemleri arttırıldı.   Terör olaylarının hedefinde olan Emniyet Müdürlüğü binalarında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı. Son olarak Mardin’de Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik yapılan terör saldırısının ardından birçok ilde olduğu gibi Denizli’de de Emniyet Müdürlüğü binasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.      Denizli Emniyet Müdürlüğü olası bir terör saldırısı olayına karşın müdürlük binası etrafından yoğun güvenlik önlemleri alarak, Emniyet Müdürlüğü’ne giden yolları da beton bloklar ile kapattı. Olası bir terör saldırısına karşın önlemlerini önceden alan ve bu konuda tüm ihtimalleri değerlendiren Denizli Emniyet Müdürlüğü, gece geç saatlerde müdürlüğe giden araç yollarını ulaşıma kapattı. Trafik ekiplerinin de görev yaptığı noktalarda, araçların Emniyet Müdürlüğü’ne girmesi engelliyor ve sürücülerin araçlarını otoparklara park etmeleri isteniyor. Diğer yandan Emniyet Müdürlüğü’ne gelen polis araçları da trafik ekiplerinin gözetimi altında müdürlük binasına giriş çıkış yapıyor.  
Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından, olası terör olaylarına karşı güvenlik tedbirleri alındı.

Son aylarda terör örgütünün bombalı araçlarla Emniyet Müdürlüğü binalarına saldırması, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nü de harekete geçirdi. Olası bir terör saldırısı ihtimaline karşın Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne giden araç yolları, beton bloklarla kapatıldı ve güvenlik önlemleri arttırıldı.

 

Terör olaylarının hedefinde olan Emniyet Müdürlüğü binalarında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı. Son olarak Mardin’de Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik yapılan terör saldırısının ardından birçok ilde olduğu gibi Denizli’de de Emniyet Müdürlüğü binasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.    

 Denizli Emniyet Müdürlüğü olası bir terör saldırısı olayına karşın müdürlük binası etrafından yoğun güvenlik önlemleri alarak, Emniyet Müdürlüğü’ne giden yolları da beton bloklar ile kapattı. Olası bir terör saldırısına karşın önlemlerini önceden alan ve bu konuda tüm ihtimalleri değerlendiren Denizli Emniyet Müdürlüğü, gece geç saatlerde müdürlüğe giden araç yollarını ulaşıma kapattı.

Trafik ekiplerinin de görev yaptığı noktalarda, araçların Emniyet Müdürlüğü’ne girmesi engelliyor ve sürücülerin araçlarını otoparklara park etmeleri isteniyor. Diğer yandan Emniyet Müdürlüğü’ne gelen polis araçları da trafik ekiplerinin gözetimi altında müdürlük binasına giriş çıkış yapıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.