Emniyet Müdürü Demir'den İlçe Personeline moral ziyareti

DENİZLİ 09.03.2017 - 16:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet Müdürü Demir'den İlçe Personeline moral ziyareti

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Yeni göreve başlayan Kale Kaymakamı Murat Güneş ‘ i ve yeni binasında hizmete başlayan Kale İlçe Emniyet ve Kale Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliklerini ziyaret etti.

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, yeni hizmete açılan ve aynı binada bulunan Kale İlçe Emniyet Amirliğini ve Kale Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğini denetleyerek, son dönemde meydana gelen olaylar ve saldırılarla ilgili olarak personele talimat verdi. Yapılan ziyarete İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Tavas İlçe Emniyet Müdürü katıldı.   Personelin moral ve motivasyonunun artırılması amacıyla İlçe Emniyet Amirliğinde ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli personel ile birlikte öğle yemeğine katılan İl Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir, yemeğin ardından personelin ihtiyaçları ve sıkıntıları konusunda bilgi aldı.   Ardından İl Emniyet Müdürü Demir,  hayırlı olsun amacı ile yeni göreve başlayan Kale Kaymakamı Murat Güneş ‘ i makamında ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.  
Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Yeni göreve başlayan Kale Kaymakamı Murat Güneş ‘ i ve yeni binasında hizmete başlayan Kale İlçe Emniyet ve Kale Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliklerini ziyaret etti.

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, yeni hizmete açılan ve aynı binada bulunan Kale İlçe Emniyet Amirliğini ve Kale Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğini denetleyerek, son dönemde meydana gelen olaylar ve saldırılarla ilgili olarak personele talimat verdi. Yapılan ziyarete İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Tavas İlçe Emniyet Müdürü katıldı.

 

Personelin moral ve motivasyonunun artırılması amacıyla İlçe Emniyet Amirliğinde ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli personel ile birlikte öğle yemeğine katılan İl Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir, yemeğin ardından personelin ihtiyaçları ve sıkıntıları konusunda bilgi aldı.

 

Ardından İl Emniyet Müdürü Demir,  hayırlı olsun amacı ile yeni göreve başlayan Kale Kaymakamı Murat Güneş ‘ i makamında ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.