Emniyet Müdürü Demir muhtarlarla buluştu

DENİZLİ 14.03.2017 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet Müdürü Demir muhtarlarla buluştu

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir,Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Denizli Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, "Muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek, güvenlik hizmetlerinin etkin ve hızlı yapılabilmesi için toplumla iç içe olunması gerektiği, muhtarların,  halk ile emniyet arasında en önemli köprü olduğunu, toplumun kılcal damarlarına kadar güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi için sürekli irtibat halinde bulunmaları gerekir" dedi.   Kahvaltıda mahalle muhtarları ile mahallenin sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunan Demir, Denizli'nin daha huzurlu bir hale getirilmesi ve yaşam kalitesinin arattırılması için alınabilecek önlemlerle ilgili İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen kahvaltıda hazır bulunan İlçe ve Şube Müdürlerine gerekli talimatlar verdi.   Daha sonra, hatıra fotoğrafı çekilerek kahvaltıya son verildi.  
Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir,Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Denizli Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, "Muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek, güvenlik hizmetlerinin etkin ve hızlı yapılabilmesi için toplumla iç içe olunması gerektiği, muhtarların,  halk ile emniyet arasında en önemli köprü olduğunu, toplumun kılcal damarlarına kadar güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi için sürekli irtibat halinde bulunmaları gerekir" dedi.

 

Kahvaltıda mahalle muhtarları ile mahallenin sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunan Demir, Denizli'nin daha huzurlu bir hale getirilmesi ve yaşam kalitesinin arattırılması için alınabilecek önlemlerle ilgili İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen kahvaltıda hazır bulunan İlçe ve Şube Müdürlerine gerekli talimatlar verdi.

 

Daha sonra, hatıra fotoğrafı çekilerek kahvaltıya son verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.