Emniyet Müdürü Mevlüt Demir bayan teşkilatla buluştu

DENİZLİ 09.03.2018 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir bayan teşkilatla buluştu

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Emniyet Bayan Personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı .   8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Denizli Emniyet Müdürlüğü Bayan Personeliyle bir araya gelen Emniyet Müdürü Mevlüt Demir konuşmalarında;  “Toplumun temelini ailenin, ailenin temelini ise kadının oluşturduğunu,  kadınların bir anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakârlık ve çabanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu, bu nedenle geleceğe güvenle bakabilmenin, kadın ve kadına verilen önemle doğru orantılı ilerlediğini belirtti.   Emniyet Teşkilatında görev yapan bayanların modern duruşunun, demokrasinin ve çağdaşlığın göstergesi olduğu gibi özellikle bir bayanın silah ile çalışması metanetin, cesaretin, özverinin ve fedakârlığında göstergesidir. Sıcacık yuvasını ve çocuklarını geride bırakarak insanlara hizmet etmek için her alanda çalışan, Ülkemizin gücüne güç katan, doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında yanımızda yer alan, başta Şehit -Gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm bayan personelimizin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım” dedi.   Yapılan toplantı, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in bayan personele karanfil dağıtması ve birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.    

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Emniyet Bayan Personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı .

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Denizli Emniyet Müdürlüğü Bayan Personeliyle bir araya gelen Emniyet Müdürü Mevlüt Demir konuşmalarında;  “Toplumun temelini ailenin, ailenin temelini ise kadının oluşturduğunu,  kadınların bir anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakârlık ve çabanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu, bu nedenle geleceğe güvenle bakabilmenin, kadın ve kadına verilen önemle doğru orantılı ilerlediğini belirtti.

 

Emniyet Teşkilatında görev yapan bayanların modern duruşunun, demokrasinin ve çağdaşlığın göstergesi olduğu gibi özellikle bir bayanın silah ile çalışması metanetin, cesaretin, özverinin ve fedakârlığında göstergesidir. Sıcacık yuvasını ve çocuklarını geride bırakarak insanlara hizmet etmek için her alanda çalışan, Ülkemizin gücüne güç katan, doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında yanımızda yer alan, başta Şehit -Gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm bayan personelimizin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım” dedi.

 

Yapılan toplantı, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in bayan personele karanfil dağıtması ve birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.