Emniyet Müdüründen öğrencilere eğitim tavsiyesi

DENİZLİ 10.03.2018 - 09:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet Müdüründen öğrencilere eğitim tavsiyesi

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ile sohbet etti, kadının eğitici rolü ve öğrencilere eğitim konusunda tavsiyelerde bulundu.  Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Üniversitesinde değişik bölümlerde öğrenim gören Alanyalı 30 öğrenci ile bir araya geldi. Denizli Emniyet Müdürü, Alanya’dan ve ailelerinden uzakta eğitim gören Alanyalı öğrencileri bir araya getirerek onlarla sohbet edip dertlerini dinledi.   Eğitimleri konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Demir, “Cehaletin en büyük korkusu kadındır, zira kadın öğrenirse çocuklarına da öğretir, bu nedenle sizler daha güçlü bir Türkiye’nin mimarları olarak eğitime daha fazla önem vermeli bu yönde sağlam adımlar atmalısınız, sizlerin bu yoldaki tüm engelleri aşmanızda ben şahsım ve Emniyet Teşkilatı olarak her daim yanınızda olacağımızı bilmezini isteriz“ dedi.   

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ile sohbet etti, kadının eğitici rolü ve öğrencilere eğitim konusunda tavsiyelerde bulundu. 


Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Üniversitesinde değişik bölümlerde öğrenim gören Alanyalı 30 öğrenci ile bir araya geldi. Denizli Emniyet Müdürü, Alanya’dan ve ailelerinden uzakta eğitim gören Alanyalı öğrencileri bir araya getirerek onlarla sohbet edip dertlerini dinledi.

 

Eğitimleri konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Demir, “Cehaletin en büyük korkusu kadındır, zira kadın öğrenirse çocuklarına da öğretir, bu nedenle sizler daha güçlü bir Türkiye’nin mimarları olarak eğitime daha fazla önem vermeli bu yönde sağlam adımlar atmalısınız, sizlerin bu yoldaki tüm engelleri aşmanızda ben şahsım ve Emniyet Teşkilatı olarak her daim yanınızda olacağımızı bilmezini isteriz“ dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.