Emniyetten Kimlik Bildirme Kanunu hakkında duyuru!

DENİZLİ 17.06.2020 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Emniyetten Kimlik Bildirme Kanunu hakkında duyuru!

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından, 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu hakkında duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda , “Kimlik Bildirim Sistemi / Çalışan bildirimi” projesi için işletme sahiplerinin bizzat Polis Merkezi Amirliklerine müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.   Yapılan duyuruda; Emek, kaynak ve zaman israfının önlenmesi, işveren ve kolluğun iş yükünün en aza indirilmesi amacı ile 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu’nda 25 Mart 2020 tarihinde yapılan düzenleme ile Her Çeşit Ticaret ve sanat amacı güden iş yerlerinde çalışanlara ait kimlik bildirim işlemlerinin, muhtar onayına gerek kalmadan, Kolluk kuvvetlerine giderek elden vermek yerine bu işlemlerin elektronik ortamda yapılabilmesi imkanı sağlanmıştır.   Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığınca,“Kimlik Bildirim Sistemi / Çalışan bildirimi” projesi bilgi https://kbscalisan.egm.gov.tr adresinde hazırlanarak hayata geçirilmiştir.   “Kimlik Bildirim Sistemi / Çalışan bildirimi” projesine giriş yapabilmek için şifre talebi yapacak işletme sahipleri, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, vergi Levhası, https://adreskodu.dask.gov.tr adresinden öğrenebilecekleri işyerine ait adres kodu ve aktif olarak kullandıkları E-Posta (Mail)adresleri ile birlikte bizzat Polis Merkezi Amirliklerine müracaat etmeleri gerekmektedir. Basın ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından, 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu hakkında duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda , “Kimlik Bildirim Sistemi / Çalışan bildirimi” projesi için işletme sahiplerinin bizzat Polis Merkezi Amirliklerine müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

 

Yapılan duyuruda; Emek, kaynak ve zaman israfının önlenmesi, işveren ve kolluğun iş yükünün en aza indirilmesi amacı ile 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu’nda 25 Mart 2020 tarihinde yapılan düzenleme ile Her Çeşit Ticaret ve sanat amacı güden iş yerlerinde çalışanlara ait kimlik bildirim işlemlerinin, muhtar onayına gerek kalmadan, Kolluk kuvvetlerine giderek elden vermek yerine bu işlemlerin elektronik ortamda yapılabilmesi imkanı sağlanmıştır.

 

Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığınca,“Kimlik Bildirim Sistemi / Çalışan bildirimi” projesi bilgi https://kbscalisan.egm.gov.tr adresinde hazırlanarak hayata geçirilmiştir.

 

“Kimlik Bildirim Sistemi / Çalışan bildirimi” projesine giriş yapabilmek için şifre talebi yapacak işletme sahipleri, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, vergi Levhası, https://adreskodu.dask.gov.tr adresinden öğrenebilecekleri işyerine ait adres kodu ve aktif olarak kullandıkları E-Posta (Mail)adresleri ile birlikte bizzat Polis Merkezi Amirliklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Basın ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.