Engelli kardeşlere kaymakamlık ve belediyeden destek

YAŞAM 29.08.2016 - 08:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Engelli kardeşlere kaymakamlık ve belediyeden destek

denizli haber / denizli 20 haber / Engelli kardeşlere kaymakamlık ve belediyeden destek

Denizli Acıpayam Kaymakamlığı tarafından iki engelli vatandaş için yaptırılan prefabrik evin eşyalarını Acıpayam Belediyesi döşedi.   Acıpayam’da engelli iki kardeş için yardım eli uzandı. Kaymakamlık tarafından yaptırılan prefabrik ev tamamlanırken eşyalarını da Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli döşeyerek ihtiyaç sahibi aileyi sevindirdi.   ACIPAYAM FARKI İlçe Kaymakamlığının öncülüğünde gerçekleşen yardım elini uzatma girişimi mutlu bir şekilde son buldu. Kaymakamlığın yaptırdığı prefabrik evi Sevgi Eli, hayırsever vatandaşların bağışladığı eşyalarla bir ailenin rahatça yaşayabileceği hale getirildi.   ŞEVKAN, BİZE ULAŞIN Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, gece gündüz vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını ifade ederek, “Çevrenizde yaşayan muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız olabilir. Gözden kaçan veya göremediğimiz kardeşlerimiz için bize ulaşın ve mutlaka bilgilendirin. Onlarda bizim ailelerimizdir. Onlar için elimizden gelenin daha fazlasını yapmamız lazım” dedi. Sevgi Eli sorumlusu Nurten Elçin, Acıpayam Kaymakamlığına, Acıpayam Belediyesine ve hayırsever Acıpayam esnafına katkılarından dolayı teşekkür etti.
denizli haber / denizli 20 haber / Engelli kardeşlere kaymakamlık ve belediyeden destek

Denizli Acıpayam Kaymakamlığı tarafından iki engelli vatandaş için yaptırılan prefabrik evin eşyalarını Acıpayam Belediyesi döşedi.

 

Acıpayam’da engelli iki kardeş için yardım eli uzandı. Kaymakamlık tarafından yaptırılan prefabrik ev tamamlanırken eşyalarını da Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli döşeyerek ihtiyaç sahibi aileyi sevindirdi.

 

ACIPAYAM FARKI

İlçe Kaymakamlığının öncülüğünde gerçekleşen yardım elini uzatma girişimi mutlu bir şekilde son buldu. Kaymakamlığın yaptırdığı prefabrik evi Sevgi Eli, hayırsever vatandaşların bağışladığı eşyalarla bir ailenin rahatça yaşayabileceği hale getirildi.

 

ŞEVKAN, BİZE ULAŞIN

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, gece gündüz vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını ifade ederek, “Çevrenizde yaşayan muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız olabilir. Gözden kaçan veya göremediğimiz kardeşlerimiz için bize ulaşın ve mutlaka bilgilendirin. Onlarda bizim ailelerimizdir. Onlar için elimizden gelenin daha fazlasını yapmamız lazım” dedi. Sevgi Eli sorumlusu Nurten Elçin, Acıpayam Kaymakamlığına, Acıpayam Belediyesine ve hayırsever Acıpayam esnafına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.