Engelli vatandaş belediye tarafından evine sağ salim ulaştı

DENİZLİ 31.12.2016 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Engelli vatandaş belediye tarafından evine sağ salim ulaştı

Çameli İlçesinin yüksek kesiminde çok etkili olan kar yağışı yolları kapattı, yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına ise Çameli Belediyesi ekipleri yetişti.

Kar temizleme ekipleri 24 saat boyunca hiç durmadan gece gündüz görev yaptı. Belediye ekipleri, kar yağan ilçede yol açma ve temizleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.   Çameli İlçesi Kolak Mahallesi'nde yaşayan engelli aile, Kolak Mahallesine giden servis aracı bulamaması ve yoldaki kar sebebiyle mahsur kalınca Çameli Belediyesi'nden yardım isteyerek ve Belediye ekipleri tarafından İlçe Merkezinden Kolak Mahallesine ulaşımını belediye tarafından sağlandı.   Çameli Belediye Başkanı Konu ile yaptığı açıklama'da Çameli Belediyesi sadece alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile değil sosyal belediyecilik hizmetlerinden önce insan, sonra ise hizmet anlayışla vatandaşlarımızın taleplerini ve mağduriyetlerini ön planda tutmaktadır dedi. 
Çameli İlçesinin yüksek kesiminde çok etkili olan kar yağışı yolları kapattı, yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına ise Çameli Belediyesi ekipleri yetişti.

Kar temizleme ekipleri 24 saat boyunca hiç durmadan gece gündüz görev yaptı. Belediye ekipleri, kar yağan ilçede yol açma ve temizleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

 

Çameli İlçesi Kolak Mahallesi'nde yaşayan engelli aile, Kolak Mahallesine giden servis aracı bulamaması ve yoldaki kar sebebiyle mahsur kalınca Çameli Belediyesi'nden yardım isteyerek ve Belediye ekipleri tarafından İlçe Merkezinden Kolak Mahallesine ulaşımını belediye tarafından sağlandı.

 

Çameli Belediye Başkanı Konu ile yaptığı açıklama'da Çameli Belediyesi sadece alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile değil sosyal belediyecilik hizmetlerinden önce insan, sonra ise hizmet anlayışla vatandaşlarımızın taleplerini ve mağduriyetlerini ön planda tutmaktadır dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.