Engelli vatandaş istedi başkan yaptırdı

DENİZLİ 18.10.2016 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Engelli vatandaş istedi başkan yaptırdı

denizli haber / denizli 20 haber / Engelli vatandaş istedi başkan yaptırdı

Acıpayam’a bağlı Gümüş mahallesinde yaşayan Bilge Solum isimli engelli vatandaş, evinin bulunduğu yola parke taşı döşenmesi amacıyla Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a talepte bulundu.   Gümüş mahallesinde yaşayan Bilge Solum, Başkan Dr. Hulusi Şevkan’ın Gümüş mahallesi ziyaretinde evinin yolunun bozuk olması nedeniyle dışarıya çıkmakta zorlandığını, yola parke taşı döşenmesini istedi. Başkan Şevkan' da Fen İşleri ekiplerine talimat vererek incelenmesini bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler engelli olan Bilge Solum kardeşimizin evinin önünü kilit parke taş döşeme çalışmasını tamamladı.   Başkan Şevkan’a teşekkür eden Bilge Solum, sağolsun başkanıma evimin yolunun parke taşı döşenmesi için talepte bulunmuştum. Ekipler gelerek yapılan incelemeler sonucu çalışmalara başladılar. Belediyemize çok teşekkür ediyorum " dedi.   Her zaman vatandaşın rahatı ve huzuru için hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Şevkan, Gümüş mahallemizde yaşayan engelli kardeşimiz Bilge Solum, evinin yolunun bozuk olduğunu özellikle yağmurlu havalarda dışarıya çıkamadığını belirtti. Ekiplerimizi mahallemize göndererek kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladık. Biz 56 mahallemize hizmet götürürken, taş döşeme yapacağımız yollarda ilk olarak engelli kardeşlerimizin yol sorunlarını çözmeye çalışıyoruz ve çalışacağız.   Arkadaşlarımız şu anda mahallelerimizde yaşayan engelli kardeşlerimizin yollarını tespit ediyorlar. Engelli kardeşlerimiz daha huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız devam edecek. Kardeşlerimizden sabırlı olmalarını istiyorum. Yollarımızı adım adım kilit parke döşeyeceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturduğumuzda bizler mutlu ve gururlu oluyoruz. Vatandaşımızın huzuru ve rahatı için her daim 7 gün 24 saat durmadan çalışmaya devam edeceğiz " dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Engelli vatandaş istedi başkan yaptırdı

Acıpayam’a bağlı Gümüş mahallesinde yaşayan Bilge Solum isimli engelli vatandaş, evinin bulunduğu yola parke taşı döşenmesi amacıyla Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’a talepte bulundu.

 

Gümüş mahallesinde yaşayan Bilge Solum, Başkan Dr. Hulusi Şevkan’ın Gümüş mahallesi ziyaretinde evinin yolunun bozuk olması nedeniyle dışarıya çıkmakta zorlandığını, yola parke taşı döşenmesini istedi.

Başkan Şevkan' da Fen İşleri ekiplerine talimat vererek incelenmesini bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler engelli olan Bilge Solum kardeşimizin evinin önünü kilit parke taş döşeme çalışmasını tamamladı.

 

Başkan Şevkan’a teşekkür eden Bilge Solum, sağolsun başkanıma evimin yolunun parke taşı döşenmesi için talepte bulunmuştum. Ekipler gelerek yapılan incelemeler sonucu çalışmalara başladılar. Belediyemize çok teşekkür ediyorum " dedi.

 

Her zaman vatandaşın rahatı ve huzuru için hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Şevkan, Gümüş mahallemizde yaşayan engelli kardeşimiz Bilge Solum, evinin yolunun bozuk olduğunu özellikle yağmurlu havalarda dışarıya çıkamadığını belirtti. Ekiplerimizi mahallemize göndererek kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladık.

Biz 56 mahallemize hizmet götürürken, taş döşeme yapacağımız yollarda ilk olarak engelli kardeşlerimizin yol sorunlarını çözmeye çalışıyoruz ve çalışacağız.

 

Arkadaşlarımız şu anda mahallelerimizde yaşayan engelli kardeşlerimizin yollarını tespit ediyorlar. Engelli kardeşlerimiz daha huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız devam edecek. Kardeşlerimizden sabırlı olmalarını istiyorum. Yollarımızı adım adım kilit parke döşeyeceğiz.

Vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturduğumuzda bizler mutlu ve gururlu oluyoruz. Vatandaşımızın huzuru ve rahatı için her daim 7 gün 24 saat durmadan çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.