Engelliler Meclisi'nden EKPSS desteği

EĞİTİM 09.02.2018 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Engelliler Meclisi'nden EKPSS desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan kursiyerlere ücretsiz eğitim ve kitap desteği veriyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan kursiyerlere yönelik eğitim ve kitap desteği vermeye devam ediyor. Engellilere yönelik eğitim programı çerçevesinde Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi'nde kitap dağıtım töreni düzenlendi. Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Erbayat, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, kursiyerler ve eğitimciler katıldı. Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi'ndeki EKPSS'ye 50 kişinin hazırlandığını belirten Erbayat, “Bu süreçte bizlere destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’ye teşekkür ederiz. İnşallah sınav sonuçları hepiniz için hayırlı olur” dedi.       "Her zaman yanlarındayız"   Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Daha önce de Pamukkale ilçemizdeki engelli kardeşlerimize kitap desteğinde bulunmuştuk. İstiyoruz ki hepiniz sınavlardan başarılı sonuçlar alın ve bu sınavdan Denizli Türkiye’de birinci olsun. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın isteği bizim başımızın tacıdır. Taleplerini ikiletmeden yerine getiriyoruz. Biliyoruz ki engelli kardeşlerimizin hayal ettikleri her şey gerçekleşir. İnşallah yarınımız bu günden daha güzel olacak” açıklamalarında bulundu.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan kursiyerlere ücretsiz eğitim ve kitap desteği veriyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan kursiyerlere yönelik eğitim ve kitap desteği vermeye devam ediyor. Engellilere yönelik eğitim programı çerçevesinde Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi'nde kitap dağıtım töreni düzenlendi. Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Erbayat, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, kursiyerler ve eğitimciler katıldı. Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi'ndeki EKPSS'ye 50 kişinin hazırlandığını belirten Erbayat, “Bu süreçte bizlere destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’ye teşekkür ederiz. İnşallah sınav sonuçları hepiniz için hayırlı olur” dedi.  

 

 

"Her zaman yanlarındayız"

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Daha önce de Pamukkale ilçemizdeki engelli kardeşlerimize kitap desteğinde bulunmuştuk. İstiyoruz ki hepiniz sınavlardan başarılı sonuçlar alın ve bu sınavdan Denizli Türkiye’de birinci olsun. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın isteği bizim başımızın tacıdır. Taleplerini ikiletmeden yerine getiriyoruz. Biliyoruz ki engelli kardeşlerimizin hayal ettikleri her şey gerçekleşir. İnşallah yarınımız bu günden daha güzel olacak” açıklamalarında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.