Erbakır Fen Lisesinden Sevgi ve Yardım Köprüsü

YAŞAM 12.01.2017 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Erbakır Fen Lisesinden Sevgi ve Yardım Köprüsü

Erbakır Fen Lisesi öğrencileri "Eğitimde Değerler Eğitimi Programın" (EDEP) Ocak ayın değeri olan Sorumluluk” bilinci doğrultusunda okul içinde yardım kampanyası yapıldı.

Bu kampanya kapsamında ayakkabı, giyecek, kitap, yardımcı kaynak, oyuncak vb. ihtiyaçlarla beraber bir miktar parayı da toplayarak kendilerinden 120 kilometre uzaklıkta olan Yolçatı İlkokul ve Ortaokuluna yaptıkları bir geziyle ulaştırdılar.   Böylece aradaki mesafeleri aşarak kendilerinden yaşça küçük kardeşleriyle aralarında yıkılmaz bir sevgi köprüsü kurdular. Erbakır Fen Lisesinin yaptığı yardım gezisinde 55 öğrenci ile okul müdürü İbrahim Ekiz, iki öğretmen ve bir okul personeli yer aldı.Kafile Yolçatı Mahallesine gitmeden evvel Acıpayam Kaymakamı Ali ŞANLIER ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı ziyaret yaptı.     Erbakır Fen Lisesi öğrencileri gösterdikleri duyarlılıkla tüm çevrelerini takdirini topladı.   Geziye katılan öğrencilerden Onur İltaş şunları anlattı: “Orada atmosfer gerçekten çok farklı oluyor.  Birçok zorluk içinde okuyan öğrencilere yardımınız dokunduğu için tarifi imkansız duygulara boğuluyorsunuz. Ve keşke daha çok yapabilseydik diye hayıflanıyorsunuz. Onlar çok daha güzellerine layıklar.Umarım böyle projelerin devamı gelir ve başka yerlerdeki arkadaşlarımıza da ulaşabiliriz.  
Erbakır Fen Lisesi öğrencileri "Eğitimde Değerler Eğitimi Programın" (EDEP) Ocak ayın değeri olan Sorumluluk” bilinci doğrultusunda okul içinde yardım kampanyası yapıldı.

Bu kampanya kapsamında ayakkabı, giyecek, kitap, yardımcı kaynak, oyuncak vb. ihtiyaçlarla beraber bir miktar parayı da toplayarak kendilerinden 120 kilometre uzaklıkta olan Yolçatı İlkokul ve Ortaokuluna yaptıkları bir geziyle ulaştırdılar.

 

Böylece aradaki mesafeleri aşarak kendilerinden yaşça küçük kardeşleriyle aralarında yıkılmaz bir sevgi köprüsü kurdular. Erbakır Fen Lisesinin yaptığı yardım gezisinde 55 öğrenci ile okul müdürü İbrahim Ekiz, iki öğretmen ve bir okul personeli yer aldı.Kafile Yolçatı Mahallesine gitmeden evvel Acıpayam Kaymakamı Ali ŞANLIER ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ı ziyaret yaptı.

 

 

Erbakır Fen Lisesi öğrencileri gösterdikleri duyarlılıkla tüm çevrelerini takdirini topladı.

 

Geziye katılan öğrencilerden Onur İltaş şunları anlattı: “Orada atmosfer gerçekten çok farklı oluyor.  Birçok zorluk içinde okuyan öğrencilere yardımınız dokunduğu için tarifi imkansız duygulara boğuluyorsunuz. Ve keşke daha çok yapabilseydik diye hayıflanıyorsunuz. Onlar çok daha güzellerine layıklar.Umarım böyle projelerin devamı gelir ve başka yerlerdeki arkadaşlarımıza da ulaşabiliriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.