Erdal Otçu helallik istedi!

YAŞAM 15.03.2017 - 08:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Erdal Otçu helallik istedi!

Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmıştı. Otçu’nun yerine Salih Amiroğlu görevlendirildi. Erdal Otçu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla helallik istedi.

Kızılay Denizli Şube Başkanı olarak göreve geldiği günden itibaren, samimi ve güler yüzlü kişiliği ile herkesin taktirini ve beğenisini kazanan,  Kızılay Denizli Şubesi'ne büyük kazanımlar sağlayan Erdal Otçu, sağlık nedenlerinden dolayı görevinden istifa etmişti. Erdal Otçu'Nun istifasından sonra görevi Salih Amiroğlu devir adlı.   Erdal Otçu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla helallik istedi. Otçu; "İyilik Yolculuğuna çıktığımız ilk günden; bayrağı devrettiğim son güne kadar; yakın ilgilerini esirgemeyen; kanını, kurbanını, parasını bağışlayan; bizzat gelerek, telefon açarak, messenger'dan yazarak ya da paylaşımlarımın altına yorum yazarak beni hiç yalnız bırakmayan, benimle gönül diliyle konuşan tüm eş,dost ve arkadaşlarıma, şükranlarımı,selamlarımı,muhabbetlerimi ve hürmetlerimi sunuyorum. Sağ olun, hakkınızı helal edin" dedi.   Otçu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı yüzlerce kişi tarafından beğenildi ve haklarını helal ettiler.  Haklarını helal edenler kendileride hellalik istedi. Otçu'ya rahatsızlığı dolayısı ile geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmıştı. Otçu’nun yerine Salih Amiroğlu görevlendirildi. Erdal Otçu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla helallik istedi.

Kızılay Denizli Şube Başkanı olarak göreve geldiği günden itibaren, samimi ve güler yüzlü kişiliği ile herkesin taktirini ve beğenisini kazanan,  Kızılay Denizli Şubesi'ne büyük kazanımlar sağlayan Erdal Otçu, sağlık nedenlerinden dolayı görevinden istifa etmişti. Erdal Otçu'Nun istifasından sonra görevi Salih Amiroğlu devir adlı.

 

Erdal Otçu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla helallik istedi. Otçu; "İyilik Yolculuğuna çıktığımız ilk günden; bayrağı devrettiğim son güne kadar; yakın ilgilerini esirgemeyen; kanını, kurbanını, parasını bağışlayan; bizzat gelerek, telefon açarak, messenger'dan yazarak ya da paylaşımlarımın altına yorum yazarak beni hiç yalnız bırakmayan, benimle gönül diliyle konuşan tüm eş,dost ve arkadaşlarıma, şükranlarımı,selamlarımı,muhabbetlerimi ve hürmetlerimi sunuyorum. Sağ olun, hakkınızı helal edin" dedi.

 

Otçu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı yüzlerce kişi tarafından beğenildi ve haklarını helal ettiler.  Haklarını helal edenler kendileride hellalik istedi. Otçu'ya rahatsızlığı dolayısı ile geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.