ERDOĞAN RÜZGARI

DİĞER 14.03.2017 - 12:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ERDOĞAN RÜZGARI

denizli haber / denizli 20 haber / Erdoğan Rüzgarı

12 Mart 2017... 96 yıl dile kolay tam tamına 96 yıl... Bizler şu anı yaşayanlar olarak geçmişin mirasını ve geleceğin emanetini taşıyoruz. Geçmişte yaşayan şanlı ceddimiz, şehit dedelerimiz bize bu güzel vatanı miras bıraktı. Bizler de gelecek nesillere bu kutsal emaneti en güzel şekilde taşımanın onuru içinde Türlüğümüz ile onurlanıyoruz...ki zaten omuzlarımızda geleceğin sorumluluğunu almak zorunda....   O yüzden bizi bu kutsal emaneti bırakan ve bir daha İstiklal Marşı yazdıracak durumun değil ama duygunun olması umudu ile aziz şehitlerimiz ve İstiklal Şairimiz merhum Mehmet Akif’i şükran ve minnetle yâd ediyorum.   Evet, bugün 12 Mart 2017 ve böyle bir şanlı günde de Sayın R.Tayyip ERDOĞAN Kocaeli de Halka hitap etti… Sizlere miting ile ilgili birkaç önemli izlenimlerimi anlattıktan sonra asıl altını çizmek istediğim hususu geçmek istiyorum, izniniz ile… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLA!
denizli haber / denizli 20 haber / Erdoğan Rüzgarı

12 Mart 2017... 96 yıl dile kolay tam tamına 96 yıl... Bizler şu anı yaşayanlar olarak geçmişin mirasını ve geleceğin emanetini taşıyoruz. Geçmişte yaşayan şanlı ceddimiz, şehit dedelerimiz bize bu güzel vatanı miras bıraktı. Bizler de gelecek nesillere bu kutsal emaneti en güzel şekilde taşımanın onuru içinde Türlüğümüz ile onurlanıyoruz...ki zaten omuzlarımızda geleceğin sorumluluğunu almak zorunda....

 

O yüzden bizi bu kutsal emaneti bırakan ve bir daha İstiklal Marşı yazdıracak durumun değil ama duygunun olması umudu ile aziz şehitlerimiz ve İstiklal Şairimiz merhum Mehmet Akif’i şükran ve minnetle yâd ediyorum.

 

Evet, bugün 12 Mart 2017 ve böyle bir şanlı günde de Sayın R.Tayyip ERDOĞAN Kocaeli de Halka hitap etti… Sizlere miting ile ilgili birkaç önemli izlenimlerimi anlattıktan sonra asıl altını çizmek istediğim hususu geçmek istiyorum, izniniz ile…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLA!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.