Erdoğan ‘Tarihi Miting’ için Denizli'ye geliyor!

GÜNDEM 05.06.2018 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Erdoğan ‘Tarihi Miting’ için Denizli'ye geliyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ‘Tarihi Miting’ diye nitelendirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Haziran pazar günü 13.00’te 29 Ekim Bulvarı’nda miting yapacağını açıkladı.   24 Haziran genel seçimleri nedeniyle partilerin il ziyaretleri sürerken, daha önce açıklanan 11 Haziran 2018 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım’ın Denizli’de düzenleyeceği miting iptal oldu. Gündemde olmayan ama dün gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ziyareti hakkında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bilgi verdi.     Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısında gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Zeybekci, “10 Haziran pazar günü 13’te 29 Ekim Bulvarı’nda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de olacak. Miting tarihi bir miting olacak. Son iki haftaya girerken Denizli’de miting yapılması teşkilata enerji ve motivasyon verecek. 24 Haziran seçimlerinde tarihi bir zirveyi yakalayacağız. İlçelerimiz ile yarış içindeyiz. İlçe belediye başkanları kadın ve gençlik kolları başkanları ile ziyareti konuşup teknik çalışmaları konuşacağız. Pazar gününe kadar hazırlıklar bitecek.    Pazar günü aynı zamanda Kadir Gecesi. Kınıklı’daki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesinin açılışı yapılacak. Camiden aynı zamanda canlı program gerçekleşecek. Biz sefer ile mecburuz. Zafer Allah’ındır” dedi. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ‘Tarihi Miting’ diye nitelendirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Haziran pazar günü 13.00’te 29 Ekim Bulvarı’nda miting yapacağını açıkladı.

 

24 Haziran genel seçimleri nedeniyle partilerin il ziyaretleri sürerken, daha önce açıklanan 11 Haziran 2018 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım’ın Denizli’de düzenleyeceği miting iptal oldu. Gündemde olmayan ama dün gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ziyareti hakkında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bilgi verdi.

 

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısında gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Zeybekci, “10 Haziran pazar günü 13’te 29 Ekim Bulvarı’nda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de olacak. Miting tarihi bir miting olacak. Son iki haftaya girerken Denizli’de miting yapılması teşkilata enerji ve motivasyon verecek. 24 Haziran seçimlerinde tarihi bir zirveyi yakalayacağız. İlçelerimiz ile yarış içindeyiz. İlçe belediye başkanları kadın ve gençlik kolları başkanları ile ziyareti konuşup teknik çalışmaları konuşacağız. Pazar gününe kadar hazırlıklar bitecek.

 

 Pazar günü aynı zamanda Kadir Gecesi. Kınıklı’daki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesinin açılışı yapılacak. Camiden aynı zamanda canlı program gerçekleşecek. Biz sefer ile mecburuz. Zafer Allah’ındır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.