Erkan Hayla Ak Parti'den ihraç edildi!

DENİZLİ 19.07.2017 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Erkan Hayla Ak Parti'den ihraç edildi!

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Kale ilçe Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın partiden ihraç edildiğini açıkladı.Filiz; Erkan Hayla’nın AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle 18 Temmuz 2017 tarihinde toplanan Merkez Yürütme Kurulu kararı ile Partimizden kesin ihracına karar verilmiştir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, "Ak  Parti olarak, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kalkınmış refah ülkesi bir Türkiye, daha yaşanabilir, huzurlu şehirler için durmadan yorulmadan millete hizmet için koşuyoruz. Bu kutlu davanın tüm kadrolarının da, buna uygun, birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu kadrolar olması, milletimizin sevgisini kazanmanın en önemli nedenlerindendir.   Ak Partili olmak, aziz Türk milletinin medeniyet değerleri ile şekillenmiş ilkesel duruşu gerekli ve zorunlu kılar. Ak Parti İçtüzüğünün 117. Maddesi bu ilkesel duruşa aykırı davranışları kesin ihraç nedeni olarak belirtmiştir. Bu çerçevede, Kale ilçe Belediye Başkanı Erkan Hayla, hakkında ileri sürülen iddiaların değerlendirilerek kesin ihracı için Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.   Partimizin yetkili kurullarında, hakkındaki iddialar incelenmiş ve Erkan Hayla’nın AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle 18 Temmuz 2017 tarihinde toplanan Merkez Yürütme Kurulu kararı ile Partimizden kesin ihracına karar verilmiştir.   Tüm Kaleli hemşehrilerimiz bilmelidir ki, bu güne kadar partimize duydukları güvene uygun şekilde, hükümetimizden ve Denizli Büyükşehir Belediyemizden hak ettikleri hizmetleri daha yaşanabilir ve huzurlu bir Kale için almaya devam edeceklerdir" dedi.
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Kale ilçe Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın partiden ihraç edildiğini açıkladı.Filiz; Erkan Hayla’nın AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle 18 Temmuz 2017 tarihinde toplanan Merkez Yürütme Kurulu kararı ile Partimizden kesin ihracına karar verilmiştir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, "Ak  Parti olarak, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kalkınmış refah ülkesi bir Türkiye, daha yaşanabilir, huzurlu şehirler için durmadan yorulmadan millete hizmet için koşuyoruz. Bu kutlu davanın tüm kadrolarının da, buna uygun, birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu kadrolar olması, milletimizin sevgisini kazanmanın en önemli nedenlerindendir.

 

Ak Partili olmak, aziz Türk milletinin medeniyet değerleri ile şekillenmiş ilkesel duruşu gerekli ve zorunlu kılar. Ak Parti İçtüzüğünün 117. Maddesi bu ilkesel duruşa aykırı davranışları kesin ihraç nedeni olarak belirtmiştir. Bu çerçevede, Kale ilçe Belediye Başkanı Erkan Hayla, hakkında ileri sürülen iddiaların değerlendirilerek kesin ihracı için Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.

 

Partimizin yetkili kurullarında, hakkındaki iddialar incelenmiş ve Erkan Hayla’nın AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle 18 Temmuz 2017 tarihinde toplanan Merkez Yürütme Kurulu kararı ile Partimizden kesin ihracına karar verilmiştir.

 

Tüm Kaleli hemşehrilerimiz bilmelidir ki, bu güne kadar partimize duydukları güvene uygun şekilde, hükümetimizden ve Denizli Büyükşehir Belediyemizden hak ettikleri hizmetleri daha yaşanabilir ve huzurlu bir Kale için almaya devam edeceklerdir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.