Erkan Kandemir; “Bugün görev alacaklarla yeni ufuklara yelken açacağız”

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 05.10.2020 - 08:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Erkan Kandemir; “Bugün görev alacaklarla yeni ufuklara yelken açacağız”

Merkezefendi İlçe Kongresi'ne katılan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yaptıkları kongrelerin yeni bir başlangıcın, dirilişin, atılımın mihenk noktası olacağını vurguladı.   Kandemir; Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Merkezefendi 3. Olağan İlçe Başkanlığı Kongresinde,  Daha önce görev alanlar ve bugün görev alacaklarla yeni ufuklara yelken açacaklarını aktaran Kandemir, şöyle konuştu:   "Kim ne söylerse söylesin, kim ne yaparsa yapsın, bir asır önce, yarım asır önce Türkiye'yi oyunun dışına itenler, gördüler ki bu süreçte Türkiye'siz yeni bir düzen inşa edemezsiniz. Şimdi yeni bir kapı aralıyoruz. Yarınlar çok daha güzel olacak. Ekonomide, özgürlüklerde, güvenlikte yepyeni bir döneme giriyoruz hep beraber. Bu yeni kongre süreciyle Türkiye'yi, Allah'ın izniyle çok daha güzel yarınlara hep beraber taşıyacağız."   İyilikleri çoğaltırken kötüyü ve kötülükleri aralarına sokmayacaklarını kaydeden Kandemir, şu ifadeleri kullandı:   "İnşallah birlikte tüm Türkiye'de çok daha güzel günlere şahitlik edeceğiz. İsmimiz bilinmese de anılmasa da yüz yıl sonra bu isimsiz kahramanlar tıpkı İstanbul'un fethinde hatırlamadığımız Yasinler, Ayşeler gibi hayırla yad edilen o ecdat gibi 100 yıl sonra, 50 yıl sonra Tayyip Erdoğan'ın yanında saf tutanlar tarihte hakikatin mücadelesine omuz verenler olarak hatırlanacak ve hayırla yad edilecek. Hakikate omuz veren bu ekiple daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var."

Merkezefendi İlçe Kongresi'ne katılan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yaptıkları kongrelerin yeni bir başlangıcın, dirilişin, atılımın mihenk noktası olacağını vurguladı.

 

Kandemir; Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Merkezefendi 3. Olağan İlçe Başkanlığı Kongresinde,  Daha önce görev alanlar ve bugün görev alacaklarla yeni ufuklara yelken açacaklarını aktaran Kandemir, şöyle konuştu:

 

"Kim ne söylerse söylesin, kim ne yaparsa yapsın, bir asır önce, yarım asır önce Türkiye'yi oyunun dışına itenler, gördüler ki bu süreçte Türkiye'siz yeni bir düzen inşa edemezsiniz. Şimdi yeni bir kapı aralıyoruz. Yarınlar çok daha güzel olacak. Ekonomide, özgürlüklerde, güvenlikte yepyeni bir döneme giriyoruz hep beraber. Bu yeni kongre süreciyle Türkiye'yi, Allah'ın izniyle çok daha güzel yarınlara hep beraber taşıyacağız."

 

İyilikleri çoğaltırken kötüyü ve kötülükleri aralarına sokmayacaklarını kaydeden Kandemir, şu ifadeleri kullandı:

 

"İnşallah birlikte tüm Türkiye'de çok daha güzel günlere şahitlik edeceğiz. İsmimiz bilinmese de anılmasa da yüz yıl sonra bu isimsiz kahramanlar tıpkı İstanbul'un fethinde hatırlamadığımız Yasinler, Ayşeler gibi hayırla yad edilen o ecdat gibi 100 yıl sonra, 50 yıl sonra Tayyip Erdoğan'ın yanında saf tutanlar tarihte hakikatin mücadelesine omuz verenler olarak hatırlanacak ve hayırla yad edilecek. Hakikate omuz veren bu ekiple daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.