Ersan Erduru'nun katil zanlısı yakalandı

DENİZLİ 11.03.2018 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ersan Erduru'nun katil zanlısı yakalandı

Merkezefendi ilçesinde 2 gündür kayıp olarak aranan kişinin cesedi elleri ve ayakları bağlanmış ve çuvala geçirilmiş halde derede bulunmuştu. Ölü olarak bulunan şahsın katil zanlısı yakalandı.   Merkezefendi ilçesi Hisar Mahallesi ormanlık alandaki dere yatağında bir çuval içinde erkek cesedi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri dere yatağındaki kişinin öldüğünü belirledi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler ölen kişinin 2 gün önce hakkında kayıp ihbarı verilen Ersan Erduru olduğunu tespit etti. Erduru'nun cesedi Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ara kurtarma ekibi tarafından dere yatağından çıkartıldı. Vücudunda bıçak darbelerinin olduğu belirtilen Erduru'nun elleri, ayaklarından bağlanarak ve vücudunun beline kadar çuval geçirilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Erduru'nun cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatılmıştı.   KATİL ZANLISI EKİPLER TARAFINDAN YAKALANDI Mericulukus.tv’nin haberine göre; Olayın ardından emniyet güçleri tarafından başlatılan soruşturma sonucunda cinayeti 1993 doğumlu Musa D.’nin işlediği belirlendi. Cinayetten önce Musa D.ve Ersan Erduru’nun küfürleşme yüzünden tartıştıkları ve sonrasında kavga ettikleri iddia edildi. Emniyet güçlerinin çalışmaları sonrası Musa D. Gözaltına alındı. Musa D.’nin sağlık kontrolünden sonra ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Merkezefendi ilçesinde 2 gündür kayıp olarak aranan kişinin cesedi elleri ve ayakları bağlanmış ve çuvala geçirilmiş halde derede bulunmuştu. Ölü olarak bulunan şahsın katil zanlısı yakalandı.

 
Merkezefendi ilçesi Hisar Mahallesi ormanlık alandaki dere yatağında bir çuval içinde erkek cesedi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri dere yatağındaki kişinin öldüğünü belirledi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler ölen kişinin 2 gün önce hakkında kayıp ihbarı verilen Ersan Erduru olduğunu tespit etti. Erduru'nun cesedi Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ara kurtarma ekibi tarafından dere yatağından çıkartıldı. Vücudunda bıçak darbelerinin olduğu belirtilen Erduru'nun elleri, ayaklarından bağlanarak ve vücudunun beline kadar çuval geçirilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Erduru'nun cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatılmıştı.

 

KATİL ZANLISI EKİPLER TARAFINDAN YAKALANDI

Mericulukus.tv’nin haberine göre; Olayın ardından emniyet güçleri tarafından başlatılan soruşturma sonucunda cinayeti 1993 doğumlu Musa D.’nin işlediği belirlendi. Cinayetten önce Musa D.ve Ersan Erduru’nun küfürleşme yüzünden tartıştıkları ve sonrasında kavga ettikleri iddia edildi. Emniyet güçlerinin çalışmaları sonrası Musa D. Gözaltına alındı. Musa D.’nin sağlık kontrolünden sonra ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.