Ersin Düzen Denizlispor'daki görevinden alındı

SPOR 08.12.2016 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ersin Düzen Denizlispor'daki görevinden alındı

denizli haber / denizli 20 haber / Ersin Düzen Denizlispor'daki görevinden alındı

Denizlispor Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yeniden yapıldı ve 'Basından Sorumlu Asbaşkanlık' görevi Ersin Düzen'den alınarak Taner Atilla'ya verildi.   TFF 1. lig Yönetim Kurulu'nun Salı akşamı Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen haftalık olağan toplantısında bazı görevlerde değişiklik yapıldı. Kongreden sonra boşta bırakılan futbol şube sorumluluğuna Proje ve Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat getirildi. Basından sorumlu asbaşkanlık görevi, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulübe zaman ayıramayan TRT spikeri Ersin Düzen'den alınıp asbaşkan Taner Atilla'ya verildi. Atilla'nın, mali ve hukuki işlerden sorumlu asbaşkanlık görevine de sürdüreceği bildirildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Ersin Düzen Denizlispor'daki görevinden alındı

Denizlispor Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yeniden yapıldı ve 'Basından Sorumlu Asbaşkanlık' görevi Ersin Düzen'den alınarak Taner Atilla'ya verildi.

 

TFF 1. lig Yönetim Kurulu'nun Salı akşamı Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen haftalık olağan toplantısında bazı görevlerde değişiklik yapıldı.



Kongreden sonra boşta bırakılan futbol şube sorumluluğuna Proje ve Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat getirildi. Basından sorumlu asbaşkanlık görevi, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulübe zaman ayıramayan TRT spikeri Ersin Düzen'den alınıp asbaşkan Taner Atilla'ya verildi. Atilla'nın, mali ve hukuki işlerden sorumlu asbaşkanlık görevine de sürdüreceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.