Eş zamanlı operasyonda 11 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2017 - 16:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eş zamanlı operasyonda 11 kişi gözaltına alındı

Denizli'nin de içinde yer aldığı Afyonkarahisar merkezli 4 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 10'nu adliyeye sevk edildi.

Denizli'nin de içinde yer aldığı Afyonkarahiser merkezli 4 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 10'nu adliyeye sevk edildi.   Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta İstanbul, Denizli ve Ankara'da 1'er adres, Afyonkarahisar'da ise 8 farklı adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda haklarında yakalama kararı bulunan toplam 11 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri biten şahıslardan 10'u bugün sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen şahısların ellerinin plastik kelepçeli olduğu görülürken, yüzlerini kapatmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Şahısların savcılıktaki işlemlerinin ardından akşam saatlerinde mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.  
Denizli'nin de içinde yer aldığı Afyonkarahisar merkezli 4 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 10'nu adliyeye sevk edildi.

Denizli'nin de içinde yer aldığı Afyonkarahiser merkezli 4 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 10'nu adliyeye sevk edildi.

 

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta İstanbul, Denizli ve Ankara'da 1'er adres, Afyonkarahisar'da ise 8 farklı adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda haklarında yakalama kararı bulunan toplam 11 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri biten şahıslardan 10'u bugün sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.



Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen şahısların ellerinin plastik kelepçeli olduğu görülürken, yüzlerini kapatmaları ise dikkatlerden kaçmadı.



Şahısların savcılıktaki işlemlerinin ardından akşam saatlerinde mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.