Eşekle gelin almaya gittiler

DENİZLİ 16.10.2017 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eşekle gelin almaya gittiler

Denizli’de birçok kez değişik şekilde yapılan evlilik teklifi ve düğünlerde ilginç şekilde kullanılan gelin arabalarına rastlanmıştı. Ancak bu düğünde gelin almaya giden vasıtayı görenler şaşkına döndü. Eşşek gelin aracı oldu.   Denizli'de,TIR, traktör, at arabası, modifiye araç ve fayton derken gelin arabası furyasına şimdi de bir eşek eklendi. İlginç olay Denizli’nin Çameli ilçesi Kirazlıyayla Mahallesi’nde meydana geldi.   Uzun süren birlikteliklerini düğünle taçlandıran Ferdi Ersay-Gül Kurtyemez çifti, tamamen köy geleneklerine göre yapılan düğünde gelin arabası olarak bir eşeği seçti. Gelin konvoyu için seçilen eşeği süsleyen çift, her gelin arabasında bulunan Evleniyoruz-Mutluyuz yazılarını da eşeğin önüne ve arkasına asmayı ihmal etmedi. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı gelin konvoyunda damat Ferdi Ersay, gelinini almaya eşekle gitti.    

Denizli’de birçok kez değişik şekilde yapılan evlilik teklifi ve düğünlerde ilginç şekilde kullanılan gelin arabalarına rastlanmıştı. Ancak bu düğünde gelin almaya giden vasıtayı görenler şaşkına döndü. Eşşek gelin aracı oldu.

 

Denizli'de,TIR, traktör, at arabası, modifiye araç ve fayton derken gelin arabası furyasına şimdi de bir eşek eklendi. İlginç olay Denizli’nin Çameli ilçesi Kirazlıyayla Mahallesi’nde meydana geldi.

 

Uzun süren birlikteliklerini düğünle taçlandıran Ferdi Ersay-Gül Kurtyemez çifti, tamamen köy geleneklerine göre yapılan düğünde gelin arabası olarak bir eşeği seçti. Gelin konvoyu için seçilen eşeği süsleyen çift, her gelin arabasında bulunan Evleniyoruz-Mutluyuz yazılarını da eşeğin önüne ve arkasına asmayı ihmal etmedi. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı gelin konvoyunda damat Ferdi Ersay, gelinini almaya eşekle gitti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.