Eşi tarafından ağır yaralanan Hafize Kurban'ın beyin ölümü gerçekleşti

ASAYİŞ 04.09.2019 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eşi tarafından ağır yaralanan Hafize Kurban'ın beyin ölümü gerçekleşti

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde kocası tarafından boğazı, göğsü ve karnından bıçaklanarak yaralanan Hafize Kurban (23), 9 günlük yaşam mücadelesinde beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.   Pamukkale ilçesinde boşanmak üzere olduğu eşini konuşma vaadiyle yanına çağıran Uğur Kurban, sokak ortasında karısı Hafize Kurban’ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak boğazını kesti. Olay sırasında kadının, 4 yaşındaki kızının yanında cereyan etmişti.   Kocası tarafından 27 ağustosta ağır yaralanan Hafize Kurban tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesi veriyordu. Hafize Kurban’ın bugün beyin ölümünün gerçekleştiği. Organlarının bağışlanması için aile ile görüşen hastane yetkililer olumlu cevap aldı. Prosüdürlerin sürdüğü organ bağışı ile Hafize Kurban’ın organları ile başka hastalar hayata tutunacak.   İki çocuk annesi olan ve boşanmak üzere olduğu kocası tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hafize Kurban’ın 9 günlük tedavisinin sürdüğü hastanede beyin ölümü gerçekleştiği belirtildi.   kaynak:d20haber

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde kocası tarafından boğazı, göğsü ve karnından bıçaklanarak yaralanan Hafize Kurban (23), 9 günlük yaşam mücadelesinde beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.

 

Pamukkale ilçesinde boşanmak üzere olduğu eşini konuşma vaadiyle yanına çağıran Uğur Kurban, sokak ortasında karısı Hafize Kurban’ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak boğazını kesti. Olay sırasında kadının, 4 yaşındaki kızının yanında cereyan etmişti.

 

Kocası tarafından 27 ağustosta ağır yaralanan Hafize Kurban tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesi veriyordu. Hafize Kurban’ın bugün beyin ölümünün gerçekleştiği. Organlarının bağışlanması için aile ile görüşen hastane yetkililer olumlu cevap aldı. Prosüdürlerin sürdüğü organ bağışı ile Hafize Kurban’ın organları ile başka hastalar hayata tutunacak.

 

İki çocuk annesi olan ve boşanmak üzere olduğu kocası tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hafize Kurban’ın 9 günlük tedavisinin sürdüğü hastanede beyin ölümü gerçekleştiği belirtildi.

 

kaynak:d20haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.