Eski Bakan Sami Güçlü Denizli’de

EĞİTİM 14.02.2018 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eski Bakan Sami Güçlü Denizli’de

“Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesinin banisi, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, proje kapsamında yazar okumalarına katılan öğrenci ve danışman öğretmenlerle proje hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak üzere ilimize geldi.   Ziyaret kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ile beraberindeki YÖK Eski Üyelerinden Durmuş Günay’ı 22. Dönem Denizli Milletvekili Salih Erdoğan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz karşıladı.   Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve YÖK Eski Üyelerinden Durmuş Günay’a Denizli ili eğitimi hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. İlimize yaptıkları ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.   Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ilimizdeki programı kapsamında Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde bulunan okullarda proje kapsamında yazar okumasında bulunan 9 ve 10. sınıf öğrencileri ve danışman öğretmenleri ile Merkezefendi Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda biraya gelecek.   “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesi ile ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırarak, kültürel yönden gelişmelerini sağlamak ve aynı zamanda çalışkan, doğru, sadakatli, kendine güvenen, irade sahibi, önceliklerini doğru belirleyen, ilkeli ve tutarlı olabilen, mensup olduğu aileyi önemseyen bireyler yetiştirmek hedeflenmektedir.   Aynı zamanda milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, kültürümüze önemli katkıları olan şair ve yazarlarımızın eserlerini öğrencilere okutmak, okudukları eserlerin değerlendirmelerini sağlamak, okunan eserlerin kendilerinde meydana getirdiği tesirleri yazıyla anlatmalarına imkan tanımak ve bu faaliyetlerle ilgili çeşitli panel, yarışma, seminer vb. etkinlikler yapılmasını sağlayarak güvenlerinin gelişmesine katkıda bulunmak üzere iki yıldır “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesi uygulanmaktadır.  

“Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesinin banisi, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, proje kapsamında yazar okumalarına katılan öğrenci ve danışman öğretmenlerle proje hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak üzere ilimize geldi.

 

Ziyaret kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ile beraberindeki YÖK Eski Üyelerinden Durmuş Günay’ı 22. Dönem Denizli Milletvekili Salih Erdoğan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz karşıladı.

 

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve YÖK Eski Üyelerinden Durmuş Günay’a Denizli ili eğitimi hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. İlimize yaptıkları ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ilimizdeki programı kapsamında Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde bulunan okullarda proje kapsamında yazar okumasında bulunan 9 ve 10. sınıf öğrencileri ve danışman öğretmenleri ile Merkezefendi Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda biraya gelecek.

 

“Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesi ile ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırarak, kültürel yönden gelişmelerini sağlamak ve aynı zamanda çalışkan, doğru, sadakatli, kendine güvenen, irade sahibi, önceliklerini doğru belirleyen, ilkeli ve tutarlı olabilen, mensup olduğu aileyi önemseyen bireyler yetiştirmek hedeflenmektedir.

 

Aynı zamanda milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, kültürümüze önemli katkıları olan şair ve yazarlarımızın eserlerini öğrencilere okutmak, okudukları eserlerin değerlendirmelerini sağlamak, okunan eserlerin kendilerinde meydana getirdiği tesirleri yazıyla anlatmalarına imkan tanımak ve bu faaliyetlerle ilgili çeşitli panel, yarışma, seminer vb. etkinlikler yapılmasını sağlayarak güvenlerinin gelişmesine katkıda bulunmak üzere iki yıldır “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesi uygulanmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.