Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Oğlu Yavuz Yılmaz evinde ölü bulundu

GÜNDEM 16.12.2017 - 11:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Oğlu Yavuz Yılmaz evinde ölü bulundu

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü olarak bulundu.   Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz, hayatını kaybetti. Yılmaz'ın cansız bedeni, Beykoz'da evindeki yatağında bulundu. Yavuz Yılmaz'ın silahla intihar ettiği ortaya çıktı.   Olay yerine giden polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor. İlk belirlemelere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın evinde intihar ettiği belirtiliyor.   MESUT YILMAZ ACI HABERİ ABD'DE ALDI   Eşinin tedavisi için ABD'de olan Mesut Yılmaz, oğlunun ölüm haberini alır almaz Türkiye'ye hareket etmek için hazırlandığı belirtildi.   SİLAHININ OLMADIĞI ÖĞRENİLDİ Mehmet Yavuz Yılmaz'ın silahla intihar ettiği fakat ailesinden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bir silahı olmadığı belirtildi.  

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü olarak bulundu.

 

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz, hayatını kaybetti. Yılmaz'ın cansız bedeni, Beykoz'da evindeki yatağında bulundu. Yavuz Yılmaz'ın silahla intihar ettiği ortaya çıktı.

 

Olay yerine giden polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor. İlk belirlemelere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın evinde intihar ettiği belirtiliyor.

 

MESUT YILMAZ ACI HABERİ ABD'DE ALDI

 

Eşinin tedavisi için ABD'de olan Mesut Yılmaz, oğlunun ölüm haberini alır almaz Türkiye'ye hareket etmek için hazırlandığı belirtildi.

 

SİLAHININ OLMADIĞI ÖĞRENİLDİ

Mehmet Yavuz Yılmaz'ın silahla intihar ettiği fakat ailesinden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bir silahı olmadığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.