Eski Başkan Gürlesin’in test sonucu pozitif çıktı

DENİZLİ 16.11.2020 - 07:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eski Başkan Gürlesin’in test sonucu pozitif çıktı

Pamukkale Belediyesi Eski Başkanı Gürlesin’in  koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıktı. Gürlesin’in hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Koronavirüs vaka artışlarının devam ettiği Denizli’de, test yaptıran birçok kişinin test sonuçları pozitif çıkıyor. Pamukkale Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Gürlesin’in Kovid-19 test sonucu da pozitif çıktı. Haberdenizli.com’a konuşan Pamukkale Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Gürlesin, 11 Kasım 2020 Çarşamba günü Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrendiğini 5 gündür hastanede tedavi altında olduğunu belirtti. Açıklamada bulunan Gürlesin, "Çarşamba günü hastaneye geldim. Tedavim normal odada devam ediyor. Sağlık durumum şu an iyi. Bu salgının yaşlısı genci yok her vatandaşımız dikkat etmeli. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edilmeli. Allah bir an önce bu salgından insanlığı kurtarsın. Hasta olanlara şifa versin." ifadesini kullandı.   Öte yandan Gürlesin'in eşi ve 2 çocuğunun da korona testinin pozitif çıktığı belirtildi. 

Pamukkale Belediyesi Eski Başkanı Gürlesin’in  koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıktı. Gürlesin’in hastanede tedavi altında olduğu belirtildi.

Koronavirüs vaka artışlarının devam ettiği Denizli’de, test yaptıran birçok kişinin test sonuçları pozitif çıkıyor. Pamukkale Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Gürlesin’in Kovid-19 test sonucu da pozitif çıktı.

Haberdenizli.com’a konuşan Pamukkale Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Gürlesin, 11 Kasım 2020 Çarşamba günü Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrendiğini 5 gündür hastanede tedavi altında olduğunu belirtti. Açıklamada bulunan Gürlesin, "Çarşamba günü hastaneye geldim. Tedavim normal odada devam ediyor. Sağlık durumum şu an iyi. Bu salgının yaşlısı genci yok her vatandaşımız dikkat etmeli. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edilmeli. Allah bir an önce bu salgından insanlığı kurtarsın. Hasta olanlara şifa versin." ifadesini kullandı.

 

Öte yandan Gürlesin'in eşi ve 2 çocuğunun da korona testinin pozitif çıktığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.