Eski Sendika Başkanı İsmail Maral hayatını kaybetti

YAŞAM 13.12.2020 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Eski Sendika Başkanı İsmail Maral hayatını kaybetti

Denizli Türk Büro-Sen eski başkanı İsmail Maral, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.   Denizli’de koronavirüs ten dolayı ölümler devam ediyor. Türk Büro-Sen eski başkanı ve İyi Parti Merkezefendi İlçe kurucu yönetim kurulu üyesi İsmail Maral ailesi ile birlikte koronavirüsten dolayı evinde karantinaya alındı. Maral’ın durumunun ağırlaşması nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 55 yaşındaki Maral’a dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.   Evli ve 1 çocuk babası Maral’ın ölüm haberi ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

Denizli Türk Büro-Sen eski başkanı İsmail Maral, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Denizli’de koronavirüs ten dolayı ölümler devam ediyor. Türk Büro-Sen eski başkanı ve İyi Parti Merkezefendi İlçe kurucu yönetim kurulu üyesi İsmail Maral ailesi ile birlikte koronavirüsten dolayı evinde karantinaya alındı. Maral’ın durumunun ağırlaşması nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 55 yaşındaki Maral’a dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Evli ve 1 çocuk babası Maral’ın ölüm haberi ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.