Eskişehirspor Denizlispor maçına hazırlanıyor

SPOR 10.09.2018 - 17:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eskişehirspor Denizlispor maçına hazırlanıyor

Eskişehirspor, 1 günlük iznin ardından Denizlispor maçının hazırlıklarına devam etti.       Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına devam eden Eskişehirspor, sabah saatlerinde bir antrenman gerçekleştirdi. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 70 dakika sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, koordinasyon çalışması, 5’e 2 top kapma ve dar alan oyun ile çalışmalar son buldu. Sportif sakatlıkları bulunan Sezgin Coşkun ve Melih Ağa antrenmanda yer almazken, Kaan Gül takımdan ayrı düz koşu yaptı.       

Eskişehirspor, 1 günlük iznin ardından Denizlispor maçının hazırlıklarına devam etti.   

  
Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına devam eden Eskişehirspor, sabah saatlerinde bir antrenman gerçekleştirdi. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 70 dakika sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, koordinasyon çalışması, 5’e 2 top kapma ve dar alan oyun ile çalışmalar son buldu. Sportif sakatlıkları bulunan Sezgin Coşkun ve Melih Ağa antrenmanda yer almazken, Kaan Gül takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.