Eskişehirspor taraftar grubu liderinden Denizlispor açıklaması

SPOR 13.02.2019 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eskişehirspor taraftar grubu liderinden Denizlispor açıklaması

Denizlispor-Eskişehirspor maçı öncesi Eskişehirspor Nefer Taraftar Grubu Lideri Murat Diri ve bazı taraftarların sosyal medyada yapılan tehdit tarzında söylemleri tepki çekti. Tepkiler üzerine Nefer Taraftar Grubu Lideri Murat Diri yaptığı basın açıklamasında; Şehrimize gelen herkesin canı önce Allah’a sonra bize emanettir” dedi.   Murat Diri; Bizler Eskişehir halkı ve büyük Eskişehirspor taraftarları olarak, sporun birleştirici ruhunu her daim ön plana çıkartan bir camia olduk. Türkiye'de tribün kültürünü başlatan olmanın, Anadolu Yıldızı ünvanını almanın gururunu ve onurunu üzerimizde taşımaktan her zaman gurur duyduk.     Denizli’de yaşanan olayları tüm Denizli halkına ve taraftarına yüklemek son derece yanlış bir yaklaşım olur. Bizler de asla Denizli taraftarını bu tür yaftalamıyoruz. Tabiki tüm tribünlerde şehirlerde bu tür sıkıntılar veya sıkıntılı modeller var. Ancak Bizler Sorun çıkaran, çıkaracak olanları aramızdan ayıklıyoruz. Bu vatanın evlatlarının birbirini yemesini, vurmasını, kırmasını ve birbirine düşman olmasını istemiyoruz. Bunu herhangi bir korkudan değil, vatanseverliğimizden yapıyoruz. Bizim gibi arma sevdalısı olanların birbirinin emeğine saygı göstermesini ve tribünlerde birbirine gücünü; yaptığı görsel şovlar, tribünlere kattığı besteler, deplasmanda gösterdikleri duruş, vatana millete faydası İle birbirine güç göstermeleri gerektiğine inanıyoruz. Bizlerde otobüs sırtında sezon içinde on binlerce km yol yapıyoruz ve bizle aynı sıkıntıları yaşadığını bildiğimiz insanların da çektiği çileyi anlıyoruz.   Denizli’den şehrimize gelecek olan Denizli halkı bizlere ne kadar kötü davranış göstermiş olsalar dahi üstat Yunus Emre’nin dediği gibi Sevelim Sevilelim sözünü düstur edinen sevgi, hoşgörü ve tevazu bir şehrin evlatları olarak; şehrimize gelen herkesin canı bizlere emanettir. Misafirperverliğimizi her daim gösteririz. Bizler Anadolu Yıldızı payesini almış tek camiayız. Bizler sorumluluklarımızın farkındayız.   Deplasman için yola çıkacak tüm Denizlispor taraftarına kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz. Önce Allah’a sonra bize emanetler. Yolda kalan yola çıkan tüm Denizlispor taraftarı bizleri çekinmeden arayabilir. Hepsi bizlerin misafiridir. Her sıkıntılarında yardıma koşmak bizlerin hayat görüşüdür.   İşte O açıklamanın tamamı;  

Denizlispor-Eskişehirspor maçı öncesi Eskişehirspor Nefer Taraftar Grubu Lideri Murat Diri ve bazı taraftarların sosyal medyada yapılan tehdit tarzında söylemleri tepki çekti. Tepkiler üzerine Nefer Taraftar Grubu Lideri Murat Diri yaptığı basın açıklamasında; Şehrimize gelen herkesin canı önce Allah’a sonra bize emanettir” dedi.

 

Murat Diri; Bizler Eskişehir halkı ve büyük Eskişehirspor taraftarları olarak, sporun birleştirici ruhunu her daim ön plana çıkartan bir camia olduk. Türkiye'de tribün kültürünü başlatan olmanın, Anadolu Yıldızı ünvanını almanın gururunu ve onurunu üzerimizde taşımaktan her zaman gurur duyduk.

 

 

Denizli’de yaşanan olayları tüm Denizli halkına ve taraftarına yüklemek son derece yanlış bir yaklaşım olur. Bizler de asla Denizli taraftarını bu tür yaftalamıyoruz. Tabiki tüm tribünlerde şehirlerde bu tür sıkıntılar veya sıkıntılı modeller var. Ancak Bizler Sorun çıkaran, çıkaracak olanları aramızdan ayıklıyoruz. Bu vatanın evlatlarının birbirini yemesini, vurmasını, kırmasını ve birbirine düşman olmasını istemiyoruz. Bunu herhangi bir korkudan değil, vatanseverliğimizden yapıyoruz. Bizim gibi arma sevdalısı olanların birbirinin emeğine saygı göstermesini ve tribünlerde birbirine gücünü; yaptığı görsel şovlar, tribünlere kattığı besteler, deplasmanda gösterdikleri duruş, vatana millete faydası İle birbirine güç göstermeleri gerektiğine inanıyoruz. Bizlerde otobüs sırtında sezon içinde on binlerce km yol yapıyoruz ve bizle aynı sıkıntıları yaşadığını bildiğimiz insanların da çektiği çileyi anlıyoruz.

 

Denizli’den şehrimize gelecek olan Denizli halkı bizlere ne kadar kötü davranış göstermiş olsalar dahi üstat Yunus Emre’nin dediği gibi Sevelim Sevilelim sözünü düstur edinen sevgi, hoşgörü ve tevazu bir şehrin evlatları olarak; şehrimize gelen herkesin canı bizlere emanettir. Misafirperverliğimizi her daim gösteririz. Bizler Anadolu Yıldızı payesini almış tek camiayız. Bizler sorumluluklarımızın farkındayız.

 

Deplasman için yola çıkacak tüm Denizlispor taraftarına kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz. Önce Allah’a sonra bize emanetler. Yolda kalan yola çıkan tüm Denizlispor taraftarı bizleri çekinmeden arayabilir. Hepsi bizlerin misafiridir. Her sıkıntılarında yardıma koşmak bizlerin hayat görüşüdür.

 

İşte O açıklamanın tamamı;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.