Eskişehirsporlu taraftarlardan Denizlispor'a çirkin taciz

GÜNDEM 18.02.2019 - 08:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eskişehirsporlu taraftarlardan Denizlispor'a çirkin taciz

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Denizlispor, deplasmanda Eskişehirspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Denizlisporlu futbolcuların bugün oynayacağı karşılaşma için Eskişehir'de kamp yaptığı otelde bir grup Eskişehirsporlu taraftarların tacizine uğradı.   Bugün saat 19.00’ da oynayacağı karşılaşma için Eskişehir'e giden Denizlispor kafilesinin kaldığı otele 40-50 kişilik taraftar grubu gelerek tacizde bulundu. Dün gece Denizlisporlu futbolcu ve yöneticilerin kaldığı otele gelen taraftarlar havai fişek patlatarak kötü tezahüratta bulundu.  Futbolcuları psikolojik baskıya almak ve uyutmamak için yapılan taciz sonrası olay yerine gelen emniyet birimleri yaşanan çirkin olaya son verdi.   Olayın yaşandığı otel çevresinde güvenlik önlemi alınmadığı iddiası ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne yönetici ve taraftarlardan tepki geldi. Olayın yaşanmasından sonra olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemi aldı.   Günlerdir sosyal medya üzerinden gergin açıklamalar yapan taraftar grupları intikam çağrıları yapmış, gelen tepkiler üzerine taraftar grubu lideri tarafından ortamı yumuşatacak açıklamada misafir perverliğimizi göstereceğiz. Gelen misafirlerin canları önce Allah’a, sonra bizlere emanet denilmişti.   Bir Eskişehirspor taraftarı ise yaşanan olaylar sonrası sosyal medya hesabından bu paylaşımı yaptı.     Dün gece yaşanan bu olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Denizlispor Kulüp Başkanı Taner Atilla, gerekli yerlerle görüşüldüğünü ifade etti.    

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Denizlispor, deplasmanda Eskişehirspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Denizlisporlu futbolcuların bugün oynayacağı karşılaşma için Eskişehir'de kamp yaptığı otelde bir grup Eskişehirsporlu taraftarların tacizine uğradı.

 

Bugün saat 19.00’ da oynayacağı karşılaşma için Eskişehir'e giden Denizlispor kafilesinin kaldığı otele 40-50 kişilik taraftar grubu gelerek tacizde bulundu. Dün gece Denizlisporlu futbolcu ve yöneticilerin kaldığı otele gelen taraftarlar havai fişek patlatarak kötü tezahüratta bulundu.  Futbolcuları psikolojik baskıya almak ve uyutmamak için yapılan taciz sonrası olay yerine gelen emniyet birimleri yaşanan çirkin olaya son verdi.

 

Olayın yaşandığı otel çevresinde güvenlik önlemi alınmadığı iddiası ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne yönetici ve taraftarlardan tepki geldi. Olayın yaşanmasından sonra olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemi aldı.

 

Günlerdir sosyal medya üzerinden gergin açıklamalar yapan taraftar grupları intikam çağrıları yapmış, gelen tepkiler üzerine taraftar grubu lideri tarafından ortamı yumuşatacak açıklamada misafir perverliğimizi göstereceğiz. Gelen misafirlerin canları önce Allah’a, sonra bizlere emanet denilmişti.

 

Bir Eskişehirspor taraftarı ise yaşanan olaylar sonrası sosyal medya hesabından bu paylaşımı yaptı.

 

 

Dün gece yaşanan bu olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Denizlispor Kulüp Başkanı Taner Atilla, gerekli yerlerle görüşüldüğünü ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.